NYHETER OG ARRANGEMENTER

Norske bileiere i AutoIndex 2013: Setter Lexus øverst på pallen – igjen!

Lexus er igjen vinner av tilfredshetsundersøkelsen AutoIndex i samtlige fire kategorier, med enda klarere margin enn året før.

Mer enn 18800 norske bileiere har deltatt i AutoIndex 2013, den mest omfattende tilfredshetsundersøkelsen i Norge. Den er utført av Loyalty Group International for NAF i første kvartal 2013, og bygger på 9308 svar om bilkundenes forhold til bilmerke, forhandlere, verksteder og lojalitet. Undersøkelsen omfatter biler registrert i perioden 2006-2012.

På vegne av alle medarbeidere i Lexus-organisasjonen vil jeg takke for kundenes tillit og lojalitet til oss. At kundene igjen plasserer Lexus som soleklar vinner i bransjens mest omfattende og prestisjefylte undersøkelse betyr utrolig mye for hele organisasjonen. Dette er en pris vi verdsetter høyt, sier Lexus-sjef Jan Christian Holm.

I særklasse

Fjorårets og årets AutoIndex bekrefter også hva tilsvarende undersøkelser fra en rekke andre og større markeder har vist år etter år, nemlig at Lexus er i særklasse hva kvalitet og kundetilfredshet angår. I Norge selger Lexus primært hybridbiler, og kundene bekrefter at de er mest fornøyd av alle med disse bilene.

Vokser videre

Vi har store ambisjoner framover, og skal lansere flere nye hybridmodeller. Selv om vi blir større og selger flere biler, skal kundene likevel oppleve en annerledes kundebehandling hos oss. Det skal fortsatt brukes mye tid og ressurser på hver kunde. Dette er en svært viktig del av vår totale merkevareopplevelse, og resultatene i AutoIndex beviser at kundene verdsetter den opplevelsen de får hos våre forhandlere. Vi skal gjøre vårt beste for at våre kunder utnevner Lexus til beste bilmerke også i fremtiden, lover Jan Christian Holm.

For mer informasjon, kontakt: Jan Christian Holm: 90880482 jch@lexus.no