How All Electric Works Hero Image

HELELEKTRISK

HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

Oppdag Lexus Electric, en bilhverdag der lading er uanstrengt og bilen din drives ene og alene på strøm.

SLAPP AV OG LAD BATTERIENE

Bare sett i stikkontakten hjemme eller sving innom en offentlig ladestasjon. Oppdag måtene du kan lade en Lexus på og hvor lang tid det tar å fylle batteriet.

 •     Rapid Charging Card Image
  HURTIG DC-LADING
  51 minutter
  Anslått ladetid 5-80% batteri DC *
       AC Charging at Home Card Image
  AC-LADING HJEMME
  8 timer 2 minutter
  Anslått ladetid 0 - 100% batteri AC *
 • HURTIGLADING

  Den akselererende økningen i ladestasjoner betyr at det er lettere enn noensinne å holde bilen i gang når du er på farten. ladehastighet avhenger i stor grad av ladeenhetens kraft. En ny 50kW enhet kan lade noen modeller til 80% på så lite som 30 minutter. Raske ladepunkter (7-22kW) kan lade noen modeller fullt ut på 3-4 timer. De fleste offentlige punkter er hurtigladere.

  •     1 Find a Spot to Charge Hero Image

   LADETYPER

   FINN EN LADESTASJON

   Med et nettverk av hurtigladestasjoner over hele Europa betyr at lading bare er en kort kjøretur unna. Enda bedre, bilen vil finne ladepunktet for deg og fortelle deg når du er klar til å fortsette turen.

  • NAVIGER

   Det er enkelt. Skriv inn destinasjonen din på berøringsskjermen, og turplanleggeren vil plotte ruten din til nærmeste ladestasjon.

   LADING

   Ankom ladestasjonen og nyt en kaffe mens batteriet lades på minutter, ikke timer.

   KLAR TIL Å KJØRE

   Lexus-appen din forteller deg når du er klar til å fortsette. Gjør deg klar til neste etappe av reisen.

  •     2 Rapid Charging Technology Hero Image

   LADETYPER

   HURTIGLADINGSTEKNOLOGI

   Per nå er det rundt 100 000 ladepunkter i EU-området, og dette bør øke til 2 millioner innen 5 år. Mens noen offentlige ladepunkter gir "åpen tilgang", noe som betyr at bruk er gratis, tilhører flertallet nettverksleverandører, så du kan trenge et kort eller en mobilapp.

  LADING HJEMME

  Enkel å installere hjemme, med Lexus' hjemmelader er bilen fulladet på litt over 8 timer. Ved å bruke Lexus Link vil du oppdage smarte funksjoner som en maksimal ladeinnstilling som gjør det mulig for eiere som bor på toppen av en bakke å bruke regenerativ lading etter å ha forlatt hjemmet.

  •     1 Installing a Home Charger Hero Image

   LADETYPER

   INSTALLERING AV EN HJEMMELADER

   Det anbefales at du hyrer en profesjonell elektriker til å installere hjemmeladeren, og Lexus vil anbefale en pålitelig partner som kan utføre arbeidet. For din trygghet vil de sørge for at ledningene til enheten er sikre og i henhold til den påkrevd standard.

  • HURTIGERE LADING

   Mer kraft betyr at batteriet ditt lades raskere.

   INNSPARINGER

   Noen land tilbyr tilskudd på opptil 75% av forhåndskostnaden for laderen.

   SMARTERE TARIFFER

   Mange strømleverandører tilbyr priser som er billigere om natten, noe som kan redusere kostnaden.

KJØR LENGER ENN DU TROR

Du kan kjøre lenger enn du noen gang ville tro med Lexus' elbiler. Sett deg i førersetet og reis fra by til by, vel vitende om at du vil nå målet ditt og mer til.

SØRG FOR AT BATTERIET HOLDER LENGER

Den allerede imponerende rekkevidden til våre helelektriske biler kan forbedres med noen få enkle kjøretips som sparer penger og reduserer energien som kreves for reisen din.

 •     Parallax Image 1 Drive intelligently

  HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

  KJØR SMART

  For å maksimere rekkevidden din, følger bilen med på ytelsene og optimaliserer hvordan du kjører. Du kan også endre kjøremodus for å øke rekkevidden. Elbiler krever svært lite vedlikehold. Imidlertid kan enkle ting som riktig dekktrykk og utskifting av luftfiltre utvide batteriets rekkevidde med flere km per lading.

      Parallax Image 2 Keep the car cool

  HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

  HOLD DET KJØLIG

  Biler som bruker mye tid parkert under varme forhold, kan oppleve raskere batteriforringelse. Vær sparsommelig med bruken av klimaanlegget for å maksimere rekkevidden.

      Parallax Image 3 Accelerate gently

  HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

  VÆR JEVN

  Gradvis, jevn akselerasjon forbedrer effektiviteten til enhver elbil. Unngå hard akselerasjon, spesielt i tett trafikk, det kan øke rekkevidde mellom hver lading.

 •     Full Width Image

INNOVATIV BATTERITEKNOLOGI

    Parallax Image 1 Lifetime Security

HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

KAPASITET HELE LEVETIDEN

Batteriet som driver din Lexus vil vanligvis vare i hele kjøretøyets levetid. Undersøkelser viser at mange elektriske biler har rundt 75% av batterikapasiteten etter 193 000 km. Andre viser enda bedre levetid med 5% tap etter 80 000 km og ytterligere 5% etter 241 000 km. Med den gjennomsnittlige elbilføreren som bare kjører ca 15 000 km per år, trenger de fleste aldri et nytt batteri.

    Parallax Image 2 Fully Covered

HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

FULLT DEKKET

For en lang og problemfri levetid har batteriene våre avanserte kjøle- og varmesystemer, mens holdbare gummipakninger beskytter dem mot alle former for vann og støv. Lexus tilbyr også en 10-årig (eller 1 million km) batterivedlikeholds-ordning for alle funksjonsfeil i hovedbatteripakken og kapasitetsforringelse under 70%, forutsatt at du respekterer de vanlige helsekontrollene.

    Parallax Image 3 No Need to Worry

HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

INGEN GRUNN TIL BEKYMRING

Du er i trygge hender - Lexus har allerede levert over 1,5 millioner ekstremt sikre hybridbiler, og nye Lexus ES 300h ble kåret til NCAPs Best-i-klassen 'Electric / Hybrid og' Best-in-class 'Familiebil.

    Parallax Image 4 Recycling Made Simple

HVORDAN HELELEKTRISK VIRKER

RESIRKULERING GJORT ENKELT

Når UX 300es batteri når slutten av levetiden, sikrer vi gjennom en tilbakekjøpsordning at det resirkuleres trygt og ansvarlig. Foreløpig henter vi mer enn 90% av batteriene våre i Europa gjennom forhandlernettverkene, men vårt mål er å oppnå en 100% tilbakekjøpsrate på tvers av vår virksomhet.