1. Lexus Ladekampanje
BESTILL NY BIL FØR NYTTÅR

FÅ LADING MED PÅ KJØPET

Hjemmelader eller ladenettverk?

Fra og med 1. januar blir vi et helelektrisk bilmerke! Dette feirer vi ved å gi deg som ny elbileier – lading med på kjøpet. Bestiller du ny Lexus før nyttår får du derfor med en av markedets beste hjemmeladere, den norskproduserte og prisvinnende – Zaptec Go.

Eller, om du heller ønsker å hurtiglade langs veien, får du 10 000 kr på et Lexus Charging Network-ladekort. Dette kortet kan brukes på flere enn 15 500 ladere i Norge, 15 700 i Sverige og 16 000 ladere i Danmark. For ikke å nevne en halv million andre ladere på tvers av kontinentet.

Kampanjen gjelder et begrenset antall biler med levering før nyttår, både ved kontantkjøp og privatleie.

Markedsledende
Zaptec Go

Ladeboksen som inngår i kampanjen er NAF-testvinnende og norskproduserte Zaptec Go – en av de sikreste og mest avanserte laderne på markedet i dag.

Zaptec Go er en kompakt veggmontert lader som tar minimalt med plass, dekker alle strømnett og leverer opptil 22 kW-effekt. Laderen har integrert 4G tilkobling som automatisk holder den oppdatert og gir deg tilgang på smartlading med Eco Mode, som følger spotprisene fra Nord Pool og lader når strømmen er på sitt billigste. 

Monteringen kommer utenom og er ikke en del av kampanjen. 

Lexus Charging Network

Det kan fort bli mye knot og sjonglering mellom apper og betalingsløsninger på ladestasjonene. For å gjøre prosessen enklere tilbyr vi det vi kaller Lexus Charging Network. Dette er et abonnement som gir deg tilgang til et av Europas aller største ladenettverk – på ett eneste ladekort.

I skrivende stund består nettverket av 582 000 ladere fordelt over 20 europeiske land, og antall ladepunkter øker for hver dag som går.

Ladekortet fungerer mer eller mindre som et bankkort. Det eneste du trenger å gjøre for å lade, er å skanne (tæppe) kortet på ladestasjonen, koble laderen til bilen, og ta en ørliten pust i bakken mens bilen lades. Du kan også starte ladingen i appen Lexus Link+.

Alt blir fakturert på en og samme regning uavhengig av hvilket selskap som eier ladestasjonen, samtidig som du får full oversikt over priser og ladehistorikk. Enklere blir det ikke.

 • RZ 450e

  Fastrente 3 år – 2,95%
  Fra kr. 3 890,-/md.

  Vi introduserer helelektriske RZ 450e. En rålekker og avansert elbil med firehjulstrekk som standard, men først og fremst er det en Lexus. Med alt det innebærer av kvalitet, komfort og unik kundeservice. Biler for rask levering!

  *Privatleiepriser gjelder Lexus RZ 450e Executive ink. metallic lakk. Kjøpspris kr 633 400,- levert Oslo. RZ 450e Comfort fra kr 599.000,- levert Oslo. Startleie/etableringsgebyr kr 124 392,-. Total leieperiode 36 md. Total pris kr 264 432,- ved kjørelengde 45000 km. Total pris kr 246 432,- ved kjørelengde 30 000 km. Fastrente tre år 2,95%. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 31.12.23. Vi har kampanje på alle RZ 450e-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud. Forbehold om trykkfeil og prisendringer.
 • UX 300e

  FASTRENTE 3 ÅR - 2,95%
  Fra KR. 2 990,-/md.

  Vår første elbil, UX 300e, byr på en kjøreopplevelse ulik noen annen elbil før den, og nå har vi kampanjetilbud på alle utstyrsgradene. Tilbudet du ser over er beregnet på bestselger-graden Premium, men ta kontakt med din forhandler, så får du tilbud på ønsket modell. Vi har biler klare for rask levering!

  *Lexus UX 300e. Startleie/etableringsgebyr kr 79 392,-. Total leieperiode 36 md. og kjørelengde 30 000 km. Total pris kr 187 032,-. Fastrente tre år 2,95%. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 31.12.23. Regneeksempelet gjelder utstyrsgraden Premium. Vi har kampanje på alle UX 300e-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud. Forbehold om trykkfeil og prisendringer.