2019 lexus ct 200h sport hero

CT SELVLADENDE HYBRID

SI JA TIL NYE OPPLEVELSER

CT 200h kombinerer selvladende hybridteknologi med et vakkert utformet interiør og det avanserte sikkerhetssystemet Lexus Safety System +. Norges mest fornøyde bileiere kjører Lexus, og for mange begynner Lexus-opplevelsen med akkurat en CT.

MØT CT

Vår femdørs kompaktmodell har kommet i helt ny utgave som kombinerer et urbant utseende med Lexus-håndverk og avansert teknologi. Opplev eksklusiviteten til det utsøkte skinninteriøret, de vakre tredetaljene og det feilfrie lakkarbeidet. CT 200h tilbyr eksepsjonell kjørekomfort og forfriskende hybridytelser. I den stillegående EV-modusen (Electric Vehicle) bruker den ikke bensin, produserer null utslipp og fordi den er en Lexus selvladende hybrid trenger den aldri ekstern lading.


 

 
  En blå 2018 modell Lexus CT 200h parkert i byen
 • Fullhybrid teknologi

  Med banebrytende teknologi kombinerer Lexus CT bensin og strøm for å gi deg kjørekomfort og respons, og lavere utslipp og drivstofforbruk. Med Lexus' selvladende Hybrid Drive er du alltid ladet opp, alltid klar til å dra av gårde.

 • En «Omotenashi»-velkomsthilsen

  Fra sekvensielle lys som hilser deg diskret velkommen når du nærmer deg, til persontilpassede interiørinnstillinger – i en CT blir du ønsket velkommen med japansk Omotenashi-gjestfrihet. Utsøkte detaljer som er designet for å få deg til å føle deg hjemme.

 • Takumi-håndverk

  Produksjonen av hver enkelt CT 200h skjer under oppsyn av Takumi-håndverksmestere som sikrer at enhver CT oppfyller våre prisvinnende kvalitetsstandarder. Ferdighetene og dyktigheten de har tilegnet seg gjennom tiår med erfaring viser igjen i din CT.

 • Lexus Safety System+

  Nyt godt av smartere support og mer uanstrengt kjøring med de aktive sikkerhetsfunksjonene til CT: Kollisjonsvarslingssystem med fotgjengerregistrering, filholderhjelp, automatiske fjernlys for bedre sikt i mørket, veiskilthjelp og adaptiv fartsholder.

  Finn ut mer om Lexus Safety System+

 • F SPORT-styling

  Er du ute etter et sportsligere uttrykk? CT 200h F SPORT er utstyrt med en enda dristigere spindelgrill og 17-tommers F SPORT-lettmetallfelger pluss andre eksklusive stylingdetaljer. Et dynamisk utseende som er inspirert av våre mest spennende høytytende modeller.

 • CT Sport – Sportslig styling

  Nye CT 200h Sport skiller seg ut i mengden. Svart spindelgrill, speil og 17" lettmetallfelger gir den et dristig og selvsikkert utseende.

KAMPANJER PRIVATLEIE


 

 
  CT Q3 CampaignImage Web

LEXUS KAMPANJER

PRIVATLEIE LEXUS CT FRA KR 2.200,-

VI HAR BILER KLARE FOR LEVERING

Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Startleie/etableringsgebyr: kr 80 490,- inkl. mva. Fastrente 1.75 % i 3 år (Gjelder modellen CT Comfort m/Navigasjon. Øvrige modeller har samme rente). Bindingstid 3 år. Total kjørelengde 45 000 km. Totalt: kr 159 690,-.

Vi har kampanje på alle CT-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy CT for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

CT 200h 5 dørs (1.8 bensin Hybrid) 136 hk Aut. (E-CVT) Executive / Red

OPPLEV CT

CT 200h er en kompakt luksusbil som drives av verdens mest avanserte selvladende hybrid-teknologi, og gir deg en sublim balanse mellom kvalitet, håndlaget komfort og ledende drivstoffeffektivitet i en femdørs kombibil.

OPPLEV CT

Modellen over er ikke representativ for rangen.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT