Side og front visning av en blå 2018 Lexus CT 200h selvladende hybrid

CT SELVLADENDE HYBRID

SI JA TIL NYE OPPLEVELSER

Oppdaterte CT kombinerer selvladende hybridteknologi med et vakkert utformet interiør og det avanserte sikkerhetssystemet Lexus Safety System +. Opplev det som gjør at Lexus har Norges mest fornøyde bilkunder. Si ja til CT Hybrid og se hvor det fører deg.

MØT CT

Vår femdørs kompaktmodell har kommet i helt ny utgave. Her kombineres et urbant utseende med unikt Lexus-håndverk og våre mest avanserte teknologier. Opplev eksklusiv luksus med utsøkt utført skinninteriør, vakre tredetaljer og feilfritt lakkarbeid. CT 200h tilbyr eksepsjonell kjørekomfort og effektive hybridytelser. I den nesten helt stillegående EV-modusen (EV: Electric Vehicle) bruker den ikke bensin, produserer null utslipp, og fordi den er en Lexus selvladende hybrid, trenger den aldri å plugges inn for å lade batteriene.


 

 
  En blå 2018 modell Lexus CT 200h parkert i byen
 • Fullhybrid teknologi

  Med sin banebrytende teknologi kombinerer Lexus CT bensin- og strømeffekt for å gi deg kjørekomfort og respons, sammen med lavere utslipp og drivstofforbruk. Med Lexus' selvladende Hybrid Drive er du alltid ladet opp, alltid klar til å dra av gårde.

 • Oppfrisket og dristig design

  Vekk oppsikt i byen med den distinkte frontgrillen til CT 200h, LED-lyktene og den dynamiske avslutningen. Tilpass ditt uttrykk med et utvalg slående nye farger og tofargede interiører.

 • En «Omotenashi»-velkomsthilsen

  Fra sekvensielle lys som hilser deg diskret velkommen når du nærmer deg, til persontilpassede interiørinnstillinger – i en CT blir du ønsket velkommen med japansk "Omotenashi"-gjestfrihet. Utsøkt håndverk som er designet for å få deg til å føle deg hjemme.

 • Takumi-håndverk

  Produksjonen av hver enkelt CT 200h skjer under tilsyn av "Takumi"-håndverksmestere, som sjekker at enhver CT oppfyller våre prisvinnende kvalitetsstandarder. De tilfører ferdighet og dyktighet som er tilegnet gjennom tiår med erfaring, og de produserer unike finisher og presisjonsteknologi.

 • Lexus Safety System+

  Nyt godt av smartere support og mer uanstrengt kjøring med de aktive sikkerhetsfunksjonene til CT: Kollisjonsvarslingssystem med fotgjengerregistrering, filholderhjelp, automatiske fjernlys for bedre sikt i mørket, veiskilthjelp og adaptiv fartsholder.

  Finn ut mer om Lexus Safety System+

 • F SPORT-styling

  Er du ute etter et sportsligere uttrykk? CT 200h F SPORT er utstyrt med en enda dristigere spindelgrill og 17-tommers F SPORT-lettmetallfelger pluss andre eksklusive stylingdetaljer. Et dynamisk utseende som er inspirert av våre mest spennende høytytende modeller.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy CT for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Configure your car

Trykk på bilen for å rotere

CT 200h 5 dørs (1.8 bensin Hybrid) 136 hk Aut. (E-CVT) Executive / Red

OPPLEV CT

CT 200h er en kompakt luksusbil som drives av verdens mest avanserte selvladende hybrid-teknologi, og gir deg en sublim balanse mellom kvalitet, håndlaget komfort og ledende drivstoffeffektivitet i en femdørs kombibil.

OPPLEV CT

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT