concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS CT 200h

CT SELVLADENDE HYBRID

SI JA TIL NYE OPPLEVELSER

Oppdaterte CT kombinerer selvladende hybridteknologi med et vakkert utformet interiør og det avanserte sikkerhetssystemet Lexus Safety System +. Opplev det som gjør at Lexus har Norges mest fornøyde bilkunder. Si ja til CT Hybrid og se hvor det fører deg.

PRIVATLEIE LEXUS CT FRA 2 495,-

Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Startleie/etableringsgebyr: 79 940,- inkl. mva. Fastrente 2,95% i 3 år. Bindingstid 3 år. Total kjørelengde 30 000 km. Totalt: 169 760,-.

Ta kontakt med en av våre forhandlere for mer informasjon.

MØT CT

Vår femdørs kompaktmodell kommer nå i 2018-utgave og kombinerer et avansert urbant utseende med unikt Lexus-håndverk og våre mest avanserte teknologier. Opplev eksklusiv luksus med utsøkt utført skinninteriør, vakre tredetaljer og feilfritt lakkarbeid. CT 200h tilbyr eksepsjonell kjørekomfort og effektive hybridytelser. I den nesten helt stillegående EV-modusen (EV: Electric Vehicle) bruker den ikke bensin, produserer null utslipp, og fordi den er en Lexus selvladende hybrid, trenger den aldri å plugges inn for å lade batteriene.

2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Fullhybrid teknologi

  Med sin banebrytende teknologi kombinerer Lexus CT bensin- og strømeffekt for å gi deg kjørekomfort og respons, sammen med lavere utslipp og drivstofforbruk. Med Lexus' selvladende Hybrid Drive er du alltid ladet opp, alltid klar til å dra av gårde.

 • Oppfrisket og dristig design

  Vekk oppsikt i byen med den distinkte frontgrillen til CT 200h, LED-lyktene og den dynamiske avslutningen. Tilpass ditt uttrykk med et utvalg slående nye farger og tofargede interiører.

 • En «Omotenashi»-velkomsthilsen

  Fra sekvensielle lys som hilser deg diskret velkommen når du nærmer deg, til persontilpassede interiørinnstillinger – i en CT blir du ønsket velkommen med japansk "Omotenashi"-gjestfrihet. Utsøkt håndverk som er designet for å få deg til å føle deg hjemme.

 • Takumi-håndverk

  Produksjonen av hver enkelt CT 200h skjer under tilsyn av "Takumi"-håndverksmestere, som sjekker at enhver CT oppfyller våre prisvinnende kvalitetsstandarder. De tilfører ferdighet og dyktighet som er tilegnet gjennom tiår med erfaring, og de produserer unike finisher og presisjonsteknologi.

 • Lexus Safety System+

  Nyt godt av smartere support og mer uanstrengt kjøring med de aktive sikkerhetsfunksjonene til CT: Kollisjonsvarslingssystem med fotgjengerregistrering, filholderhjelp, automatiske fjernlys for bedre sikt i mørket, veiskilthjelp og adaptiv fartsholder.

 • F SPORT-styling

  Er du ute etter et sportsligere uttrykk? CT 200h F SPORT er utstyrt med en enda dristigere spindelgrill og 17-tommers F SPORT-lettmetallfelger pluss andre eksklusive stylingdetaljer. Et dynamisk utseende som er inspirert av våre mest spennende høytytende modeller.

OPPLEV CT

CT 200h er en kompakt luksusbil som drives av verdens mest avanserte selvladende hybrid-teknologi, og gir deg en sublim balanse mellom kvalitet, håndlaget komfort og ledende drivstoffeffektivitet i en femdørs kombibil.

OPPLEV CT

Modellen ovenfor er ikke representativ for utvalget.