MØT GS

Våre ingeniører kjørte tilsvarende 26 ganger jorden rundt for å utvikle den uovertrufne kjørefølelsen til GS. Ingen av disse kilometerne var bortkastet, et stivere chassis og nye, kraftigere støtdempere sørger for bedre kjøreegenskaper, i tillegg til utviklingen av et nytt multilink-oppheng. Deretter forbedret vi aerodynamikken og reduserte vindstøy for å skape en luksussedan som oser av legendarisk Lexus-luksus, paret med spennende, sportslige ytelser.

2017 lexus gs 300 key features
 • Girhendler

  Selv om Lexus GS kan kjøres i helautomatisk modus, lar de rattmonterte girhendlene føreren gjøre raske, manuelle girskift. Dette gjør kjøringen mer aktiv og involvert.

 • Mark Levinson® lydanlegg

  Over 2000 timer ble brukt til å optimalisere designen og plasseringen av Mark Levinson®-høyttalerne, for å gi deg en omsluttende lydopplevelse.

 • Støttende seter

  Begge forsetene har nakkestøtter av «sommerfugltypen», justerbar hoftestøtte, og med skulder- og sidestøtter.

 • Digitale tilkoblingsmuligheter

  Smarttelefoner og andre multimediaenheter kan vises og betjenes via ulike visningsskjermer, slik at du har sømløse, digitale tilkoblingsmuligheter mens du kjører.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy GS for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Configure your car

Trykk på bilen for å rotere

GS 450h Sedan 4 Dørs hybrid (345 hk) E-CVT automatgir Luxury / Black

OPPLEV GS

Under den muskuløse og atletiske stylingen til GS finner du en eksepsjonelt stille kupé, med førsteklasses luksus og teknologi. Den er forbløffende å se på, men også utrolig underholdende å kjøre. For eksempel er de åttetrinns girhendlene montert på rattet, slik at du får sportsytelser og kjøreglede akkurat der du vil ha det – ved fingertuppene.

OPPLEV GS

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT