MØT LEXUS IS

Lexus IS kombinerer et slående utseende med avansert teknologi og uovertruffen komfort. Med sitt atletiske ytre og lange taklinje er denne eksepsjonelle sport-sedanen utviklet for å levere uanstrengte ytelser som får fart på pulsen. IS kommer med selvladende hybridmotor, og du kan konfigurere din IS til dine nøyaktige spesifikasjoner.

Spesifikasjoner
Dimensjoner
Hybridmotor
8.3
Akselerasjon 0-100 km/t
131
CO2 Blandet kjøring WLTP (g/km)
5.7
Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP (l/100km)
200
Maks. hastighet (km/t)
IS Side Dimensions

Lengde (mm) 4680

Høyde (mm) 1430

Bredde (mm) 1810

IS Front Dimensions

GRATIS HYBRID HELSESSJEKK

Gratis Hybrid helsesjekk for elektriske motorer og generatorer ved hver Lexus Service

INTET BEHOV FOR LADEKABEL

Ingen ladekabel er nødvendig for å lade batteriene. Nye Lexus IS benytter innovative teknologi og er selvladende.

NULL UTSLIPP

Null utslipp når bilen kjøres kun ved bruk av elmotoren

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy IS for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

IS Sedan 4 Doors 2.5 HV 25H- (218 HP) Continuously Variable Transmission Luxury / Black

OPPLEV IS

Den er bygget på vårt prisvinnende Tahara-anlegg i Japan under overoppsyn av våre Takumi-håndverkere. Og den nye IS ser ikke bare flott ut, den leverer også uimotståelige ytelser. På utsiden ser du Lexus' spindelgrill og slående LED-lys, og på innsiden finner du en 10,3-tommers skjerm, vakkert sydde skinnseter og laserutformede tredetaljer.

 • OPPLEV IS

  Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

MØT SPESIALUTGAVEN IS 300h I BLUE

Spesialutgaven er gjenkjennelig blant annet takket være de dynamiske 18" aluminiumsfelgene som er lakkert ved hjelp av en innovativ punktlakkeringsteknikk. Med det Takumi-utformede skinn/trerattet i hendene og den subtile indigoblå fargen som går igjen i interiøret, er det duket for en uforglemmelig eierskapsopplevelse i denne helt spesielle sedanen fra Lexus.


 

 
  2020 lexus is key features
 • Takumi-utførelse I Blå kupe

  Den indigo-fargede tredekoren og tilgjengelig utstyr som et 15-høyttaleres Mark Levinson® Premium lydanlegg og 10.3" Lexus Premium Navigasjon, understreker eksklusiviteten til spesialutgaven IS 300h I Blue.

 • Spesialutgave I Blått ratt

  I Japan har man mer enn hundre nyanser av Ai-iro - indigo på norsk. Fra denne omfattende paletten har designerne våre valgt en farge man kaller 'Kachi-iro' til rattet i spesialutgaven IS I Blue. Lag på lag med indigo og matt lakk påføres for hånd, og teknikken som brukes er inspirert av tradisjonelt håndverk brukt i fremstillingen av jaktrifler.

 • Spesialutgave I Blå setetrekk

  Grå detaljer og blågrå sømmer fremheves mot de svarte Tahara setetrekkene og skaper et inspirerende og sportslig uttrykk. I tillegg brukes blågrå søm på kneputene, rundt instrumentpanelet og i dørtrekkene.

 • Svarte 18" aluminiumsfelger

  De 18" aluminiumsfelgene har en svart, glanset overflate og en design inspirert av LFA. De er skodd med R18-dekk i dimensjonene 225/40 foran og 255/35 bak.

 • Lexus Self-Charging Hybrid

  Spesialutgaven IS 300h 'I Blue' har tredje generasjon av Lexus' selvladende hybridteknologi. Det vil si at en 2.5-liters bensinmotor med direkteinnsprøyting jobber sammen med en høyst effektiv elektrisk motor. Innovativ 'Aktiv lydtilpasning' sørger for en inspirerende motorlyd. I byen kan du velge å kjøre bilen utslippsfritt i EV-modus (elektrisk) over kortere distanser og i lavere hastighet.

 • Lexus Safety System +

  Spesialutgaven IS 300h 'I Blue' kommer med vårt banebrytende sikkerhetssystem Lexus Safety System+, som kombinerer et Pre-kollisjonssystem, Dynamisk Radar Cruisekontroll, Filskiftvarsling, Veiskiltassistanse og Automatiske fjernlys i en kraftfull pakke.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT