MØT LEXUS IS

Lexus IS kombinerer et slående utseende med avansert teknologi og uovertruffen komfort. Med sitt atletiske ytre og lange taklinje er denne eksepsjonelle sport-sedanen utviklet for å levere uanstrengte ytelser som får fart på pulsen. IS kommer med selvladende hybridmotor, og du kan konfigurere din IS til dine nøyaktige spesifikasjoner.


 

 
  2017 lexus is key features
 • Responsive kjøreegenskaper

  Et stivere chassis øker kjørepresisjonen, og et nytt, adaptivt hjuloppheng sørger for bedre veigrep og bedre kjøreegenskaper.

 • Raffinert og forbedret kontroll

  Et nytt lett oppheng gir bedre kjørekomfort, karosseri-kontroll, veigrep og stabilitet, i tillegg til bedre styrerespons og tilbakemelding.

 • Avansert aerodynamikk

  Våre ingeniører innen aerodynamikk tilbrakte hundrevis av timer med å perfeksjonere det nesten flate chassiset og winglets for å sørge for en drivstoffeffektiv, ultrastille kjøreopplevelse.

 • Intelligent og sikker

  The Lexus Safety System+ can be specified as an upgrade, and includes intuitive driver information, better forward vision, traffic sign recognition, prompt warnings of hazards and collision risks, and autonomous deceleration and braking in an emergency.

 • Fullhybrid teknologi

  IS er utstyrt med den nyeste Lexus Hybrid Drive-teknologien, og den byr på miljøeffektivitet med kraftige og responsive ytelser.

 • Sikkerhet i verdensklasse

  Lexus IS drar veksler på vår ledende rolle i forskningen på kollisjonsforebyggelse. Samtlige modeller har Lexus Safety System + som standard. Det inkluderer kollisjonsvern med fotgjengervarsling, kjørefeltvarsling med kjørefeltsassistanse, automatisk fjernlys, dynamisk radar cruisekontroll og skiltgjenkjenning.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy IS for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

IS Sedan 4 Doors 2.5 HV 25H- (218 HP) Continuously Variable Transmission Luxury / Black

OPPLEV IS

Den er bygget på vårt prisvinnende Tahara-anlegg i Japan under overoppsyn av våre Takumi-håndverkere. Og den nye IS ser ikke bare flott ut, den leverer også uimotståelige ytelser. På utsiden ser du Lexus' spindelgrill og slående LED-lys, og på innsiden finner du en 10,3-tommers skjerm, vakkert sydde skinnseter og laserutformede tredetaljer.

OPPLEV IS

Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT