MØT LEXUS IS

Lexus IS kombinerer et slående utseende med avansert teknologi og uovertruffen komfort. Med sitt atletiske ytre og lange taklinje er denne eksepsjonelle sport-sedanen utviklet for å levere uanstrengte ytelser som får fart på pulsen. IS kommer med selvladende hybridmotor, og du kan konfigurere din IS til dine nøyaktige spesifikasjoner.


 

 
  2017 lexus is key features
 • Responsive kjøreegenskaper

  Et stivere chassis øker kjørepresisjonen, og et nytt, adaptivt hjuloppheng sørger for bedre veigrep og bedre kjøreegenskaper.

 • Raffinert og forbedret kontroll

  Et nytt lett oppheng gir bedre kjørekomfort, karosseri-kontroll, veigrep og stabilitet, i tillegg til bedre styrerespons og tilbakemelding.

 • Avansert aerodynamikk

  Våre ingeniører innen aerodynamikk tilbrakte hundrevis av timer med å perfeksjonere det nesten flate chassiset og winglets for å sørge for en drivstoffeffektiv, ultrastille kjøreopplevelse.

 • Fullhybrid teknologi

  IS er utstyrt med den nyeste Lexus Hybrid Drive-teknologien, og den byr på miljøeffektivitet med kraftige og responsive ytelser.

 • Sikkerhet i verdensklasse

  Lexus IS drar veksler på vår ledende rolle i forskningen på kollisjonsforebyggelse. Samtlige modeller har Lexus Safety System + som standard. Det inkluderer kollisjonsvern med fotgjengervarsling, kjørefeltvarsling med kjørefeltsassistanse, automatisk fjernlys, dynamisk radar cruisekontroll og skiltgjenkjenning.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy IS for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

IS Sedan 4 Doors 2.5 HV 25H- (218 HP) Continuously Variable Transmission Luxury / Black

OPPLEV IS

Den er bygget på vårt prisvinnende Tahara-anlegg i Japan under overoppsyn av våre Takumi-håndverkere. Og den nye IS ser ikke bare flott ut, den leverer også uimotståelige ytelser. På utsiden ser du Lexus' spindelgrill og slående LED-lys, og på innsiden finner du en 10,3-tommers skjerm, vakkert sydde skinnseter og laserutformede tredetaljer.

OPPLEV IS

Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT