concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

IS 300h

EN SPORTSSEDAN DER DRISTIG DESIGN OG FANTASIFULL TEKNOLOGI GÅR I ETT


CO2 Blandet kjøring (g/km) 97
Drivstofforbruk, blandet kjøring (l/100 km) 4,2
Akselerasjon 0-100 km/t 8,3
Maks. hastighet (km/t) 200

FRA kr 438 200

SKILL DEG UT FRA MENGDEN

DENNE DRISTIGE NYE SPORTSSEDANEN ER DESIGNET FOR Å FÅ OPPMERKSOMHET

Den er bygget på vårt prisvinnende Tahara-anlegg i Japan under overoppsyn av våre «Takumi»-håndverkere, og den nye IS ser ikke bare flott ut, den leverer også unike og fremragende ytelser. På utsiden ser du en dristig Lexus «spindelgrill» og slående LED-lys, og på innsiden finner du en 10,3-tommers sentralskjerm, vakkert sydde skinnseter og laserutformede tredetaljer

Den drives av verdensledende hybridteknologi, og dette er en av de mest effektive sportssedanene på dags markedet. I tillegg har den et lavt forbruk på 4,2 l/100km* drivstoff og et utslipp på 97g/km* CO2

* For eco-modellen

BILENS FUNKSJONER

TA EN NÆRMERE TITT PÅ IS 300h

Å kjøre IS 300h – høydepunktene

Å KJØRE IS 300H – HØYDEPUNKTENE

IS 300h er elegant balansert å kjøre, men likevel fantastisk komfortabel for passasjerene. Vi har økt chassisets stivhet for å oppnå bedre kjørepresisjon, og lagt til multi-link bakfjæring for bedre veigrep og bedre kjøreegenskaper. I tillegg er denne svært responsive bilen ekstremt stillegående, takket være avansert aerodynamikk.

Inne i IS 300h – høydepunktene

INNE I IS 300h – HØYDEPUNKTENE

Produksjonen av IS 300h overvåkes av erfarne Takumi-håndverkere, som alle har minst 20 år med erfaring fra å arbeide med Lexus. Inne i bilen kan du kunne nyte utsøkte Lexus-detaljer som ekte tredekor og en nydelig utført, sentralt plassert analog klokke. Og du og passasjerene blir fraktet i komfort, med overdådige skinnseter, økt benplass for passasjerene og bakseter som er enkle å legge ned når du skal frakte større gjenstander.

Sikkerhet i IS – høydepunktene

SIKKERHET I IS – HØYDEPUNKTENE

Du kan bestille nye Lexus IS 300h med vårt banebrytende Lexus Safety System +, som kombinerer kollisjonssikkerhet, adaptiv fartsholder, kjørefeltvarsling og automatiske fjernlys i én fantastisk pakke.

18-tommers lettmetallfelger

18-TOMMERS LETTMETALLFELGER

Disse hjulene understreker bilens dynamiske personlighet, med sin flereikerdesign og en slående metallisk finish.

Adaptiv fartsholder

ADAPTIV FARTSHOLDER

Adaptiv fartsholder sørger for en avslappet kjørestil og tilpasser bilens hastighet ved å opprettholde en angitt avstand mellom deg og bilen foran.

Blindsonemonitor

BLINDSONEMONITOR

En radar registrerer kjøretøy i tilstøtende filer som ikke vises i sidespeilene og varsler deg hvis et kjøretøy viser seg i dødvinkelen.

Åtte kollisjonsputer

ÅTTE KOLLISJONSPUTER

Både du og passasjerene dine beskyttes av åtte kollisjonsputer. Totrinns hodekollisjonsputer beskytter føreren og forsetepassasjeren, mens sidegardinkollisjonsputer strekker seg over hele lengden av kupeen på begge sider.

Kjørefeltvarsling / Automatisk fjernlys

KJØREFELTVARSLING / AUTOMATISK FJERNLYS

Takket være et kamera som er plassert bak sladrespeilet, varsler IS 300h deg dersom du viker fra kjørebanen din.

I mørket skifter IS 300h automatisk til nærlys når den registrerer et annet kjøretøy.

Panser som spretter opp

PANSER SOM SPRETTER OPP

Panseret aktiveres av sensorer og gjør at det støtabsorberende panseret heves hvis du skulle kollidere med en fotgjenger, noe som reduserer risikoen for skader.

Kollisjonsvarsling / fotgjengerregistrering

KOLLISJONSVARSLING / FOTGJENGERREGISTRERING

En millimeterbølgeradar og datamaskinen om bord beregner kollisjonsrisikoen og varsler føreren hvis risikoen er høy. Hvis sammenstøtet er uunngåelig, vil bilen aktivere bremsene, og bilbeltene foran strammes automatisk.

Hvis en fotgjenger blir registrert, vil IS 300h bremse automatisk for å hjelpe til med å unngå kollisjon.

Ryggealarm – Rear Cross Traffic Alert

RYGGEALARM – REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Når du rygger, vil dødvinkelmonitoren registrere kjøretøy som nærmer seg og varsle deg om dem.

Veiskiltassistanse

VEISKILTASSISTANSE

RSA-systemet (veiskiltassistanse) registrerer veiskilt ved hjelp av et kamera i frontruten som gir føreren informasjon via skjermen.

Høyoppløselig skjerm

HØYOPPLØSELIG SKJERM

Den store 10,3-tommers høyoppløselige skjermen er perfekt plassert for at du skal få en avslappende kjøretur. Den betjenes gjennom stemmestyring eller fjernbetjening, og den delte skjermen gjør at du får tilgang til samtidig informasjon.

Laserskårne tredetaljer

LASERSKÅRNE TREDETALJER

Vi benytter nyskapende laserteknologi til å tredekoren i IS 300h, som avdekker et lag av aluminium, noe som gir en utsøkt effekt.

Lexus Premium Navigation

LEXUS PREMIUM NAVIGATION

Med livlig 3D-grafikk, steder av interesse og ulike kartalternativer, leder Lexus Premium Navigation deg til bestemmelsesstedet, og gir deg også veibeskrivelser til fots via en QR-kode når du har parkert.

Fjernbetjening

FJERNBETJENING

Du samhandler intuitivt med den sentrale multimediaskjermen med et enkelt trykk. Det ergonomisk designede Remote Touch-fjernbetjeningssystemet er like lett å bruke som en datamus.

Et kraftig grep

ET KRAFTIG GREP

Et kraftig chassis gjør denne sedanen kvikk, med et førsteklasses veigrep. Dobbel wishbone-frontfjæring og multilink bakfjæring gir bilen forbedret veigrep, både rett frem og i svinger.

Avansert aerodynamikk

AVANSERT AERODYNAMIKK

Bilen er nesten flat under, og små winglets sørger for superb aerodynamikk. De ble først brukt på formel 1-biler, og slike winglets trekker luftstrømmene innover for å bedre måten IS 300h skjærer gjennom luften på, de forbedrer drivstoffeffektiviteten og reduserer vindstøy.

Dristig «spindelgrill»

DRISTIG «SPINDELGRILL»

Nye IS 300h er utstyrt med en mer dynamisk «spindelgrill», noe som øker bilens sportslighet med et synbart lavere tyngdepunkt.

Valg av kjøremodus

VALG AV KJØREMODUS

ECO-modus reduserer utslipp og sparer drivstoff, mens ved daglig kjøring, mens NORMAL gir en ideell balanse mellom effekt, økonomi og kjørekomfort. Hvis du vil ha bedre drivverksrespons, skifter du til SPORT-modus.

LED-FRONTLYS

LED-FRONTLYS

Avansert «L»-formede LED-hovedlys, understreket av Lexus' egne LED-kjørelys, gir IS 300h et unikt utseende.

LED-baklys

LED-BAKLYS

Bak på bilen skaper trelags «L»-formede LED-lys en krystallaktig belysning som gjør bilen synlig for etterfølgende kjøretøy.

Avansert fjæring

AVANSERT FJÆRING

Dempeeffekten til alle fire hjul blir intelligent styrt av den adaptive variable fjæringen, som sørger for en mer engasjert kjøreopplevelse og økt komfort.

INGEN SAMSVAR

Det er ingen kjøretøyfunksjoner som samsvarer med søket. Vennligst utvid søket og prøv igjen.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

VI HAR GITT DEN NYE IS 300h ET DRISTIGERE UTSEENDE, MEN VI HAR SAMTIDIG GJORT DEN MER RAFFINERT FOR BÅDE FØRER OG PASSASJERER

Junichi Furuyama, sjefingeniør for IS

IS 300h F SPORT

is 300h fsport

SJELEN TIL EN SUPERBIL

Den er utviklet av teamet som skapte superbilen LFA og våre «F»-merkede sportslige biler, og nye IS 300h F SPORT bevarer sjelen fra disse forbløffende bilene. Med sitt eksklusive design og forbedrede dynamikk, kan denne bilen også leveres med adaptiv variabel fjæring (Adaptive Variable Suspension) og SPORT S+-modeller som gir eksepsjonelt engasjerende ytelser.

Med sin perforerte skinnutførelse, skaper F SPORT-rattet og matchende girspakdesign et spennende sportslig miljø, mens de smidde aluminiumpedalene gjenspeiler bilens designarv fra motorsporten.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER