RC

EN EKTE SPORTSKUPÉ

Fengslende kupéytelse og design møter legendarisk Lexus-raffinement i denne forføreriske sportskupéen.


 

 
  2018 lexus new rc promo

RC

NYE RC

RC coupé har blitt ny, med en skarp og presis, men like fullt komfortabel karakter.

MØT RC

En sportskupé som leverer spennende ytelser med dristig, oppsiktsvekkende design. Bak den muskuløse og aggressive profilen sørger Lexus RC sin korte akselavstand og stive chassis for både eksepsjonelle kjøreegenskaper og smidighet. Denne særpregede fireseters kupéen leveres med en kraftig bensin- eller hybridmotor, slik at du kan bygge nøyaktig den RC-utgaven du ønsker deg.


 

 
  2017 lexus rc 200t key features
 • Sportslig kjørestilling

  Fra en lav og sportslig kjørestilling vil du virkelig føle veibanen under deg og merke hvordan bilen reagerer på det minste styreutslag.

 • Fleksibel plassutnyttelse

  Et praktisk baksete som kan foldes ned i forholdet 60:40 er standard på RC-modellene. Den er praktisk som en stasjonsvogn, men har elegansen og raffinementet til en sportskupé, og med baksetene nede er det plass til å frakte omfangsrike gjenstander.

 • Nøkkelfri åpning

  Nærm deg RC-en med nøkkelen i lommen og begge dørhåndtakene lyser forsiktig opp for å ønske deg velkommen. Og de låses opp ved berøring. Vakkert utformede, og helt uten nøkkelhull – en verdensnyhet på denne typen dørhåndtak.

 • Oppvarmet skinnratt

  Et vakkert utformet skinnratt med fingerhvilere og ratteiker som er optimalisert for å passe komfortabelt i hendene dine. For ytterligere komfort under kaldere forhold, kan rattet også varmes opp.

 • Ytelser og sikkerhet

  Nye RC er utstyrt med vårt nyeste VDIM-system («Vehicle Dynamics Integrated Management») og kraftige ventilerte skivebremser, og den er utviklet for å unngå fare.

 • Leveres som bensin- og hybridmodell

  Den drives av en banebrytende fullhybrid drivkilde eller bensinturbomotor, og RC-en leverer eksepsjonell respons, kombinert med forbløffende kvikkhet.

 • Valg av kjøremodus

  Velg en modus som passer til øyeblikket – fra optimal effektivitet til maksimal spenning. ECO-modus reduserer utslipp og sparer drivstoff for hverdagskjøring, NORMAL leverer en ideell balanse mellom effekt, økonomi og kjørekomfort. Hvis du vil ha bedre drivverksrespons, skifter du enkelt til modusen SPORT eller SPORT+.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RC for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Configure your car

Trykk på bilen for å rotere

RC 300h Coupe 2d Hybrid (223hk) Automatgir (E-CVT) Luxury / Black

OPPLEV RC

Med sin førerfokuserte cockpit, muskuløse styling og vakkert utformede interiør, er Lexus RC en uimotståelig balanse mellom kraftige ytelser og rent raffinement. Hvis en sportskupé noen gang ble utviklet for å berøre sjelen, kan RC være nettopp den.

OPPLEV RC

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT