MØT RC

En sportskupé som leverer spennende ytelser med dristig, oppsiktsvekkende design. Bak den muskuløse og aggressive profilen sørger Lexus RC sin korte akselavstand og stive chassis for både eksepsjonelle kjøreegenskaper og smidighet. Denne særpregede fireseters kupéen leveres med en kraftig bensin- eller hybridmotor, slik at du kan bygge nøyaktig den RC-utgaven du ønsker deg.


 

 
  2018 lexus rc key features 1920x1080 v4
 • Nyervervet eleganse

  En frontfanger flyter nedover fra frontlyktene, og vevmønsteret i grillen endrer seg gradvis fra toppen og nedover. Et vertikalt arrangement av de ekstra små triple LED-lyktene og nye L-formede kjørelys bidrar til bilens distinkte uttrykk.

 • Takumi-håndverk

  For å sikre maksimal kjøreglede, er alt fra plasseringen av kontrollene til valg av materialer av høyeste kvalitet utført av Lexus' Takumi-håndverkere.

 • Presise kjøreegenskaper

  Med karakter hentet fra LC, byr nye RC på mer presise og raffinerte kjøreegenskaper enn noen gang tidligere. En ny utforming av rammen rundt sidevinduene og en kanal i støtfangeren bak sørger for bedre stabilitet og bedret aerodynamikk.

 • Teknologi

  Interiørbelysningen i kupéen er rettet oppover for å gi en behagelig lyssetting av omgivelsene. Belysningen i dørene justeres seg for å tilpasse seg kjøreforholdene. En ny analog klokke, identisk med den man finner i LC, er plassert høyt i instrumentpanelet.

 • Forbedret sikkerhet

  Med Lexus Safety System + nyter RC godt av en svært omfattende sikkerhetspakke som inkluderer: Kollisjonsvernsystem med fotgjengeroppdagelse, Kjørefeltvarsling med kjørefeltsentreringsassistanse, Automatiske fjernlys, Dynamisk radar cruisekontroll og veiskiltgjenkjenning.

 • Valg av kjøremodus

  Velg en modus som passer til øyeblikket – fra optimal effektivitet til maksimal spenning. ECO-modus reduserer utslipp og sparer drivstoff for hverdagskjøring, NORMAL leverer en ideell balanse mellom effekt, økonomi og kjørekomfort. Hvis du vil ha bedre drivverksrespons, skifter du enkelt til modusen SPORT eller SPORT+.

OPPLEV RC

Med sin førerfokuserte cockpit, muskuløse styling og vakkert utformede interiør, er Lexus RC en uimotståelig balanse mellom kraftige ytelser og rent raffinement. Hvis en sportskupé noen gang ble utviklet for å berøre sjelen, kan RC være nettopp den.

OPPLEV RC

Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background

 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

PRESIS OG KOMFORTABEL SKINNER GJENNOM I DE ULIKE KJØREPROGRAMMENE, FRA EN VELDIG SPORTSLIG TIL EN VELDIG KOMFORTABEL KJØREOPPLEVELSE.

Andreas Møller, kjøkkensjef

DEN EKSKLUSIVE FØRPREMIEREN I PARIS

Det eksklusive pop-up-arrangementet ble avholdt en måned før verdenspremieren til Lexus RC på Paris Motor Show 2018. Andreas Møller, kjøkkensjefen på restaurant Copenhague på Champs-Elysėes hvis evner ble hedret med en Michelin-stjerne tidligere i år, så for seg en rett som fanger essensen til RC og formidler den i form av en oppsiktsvekkende matopplevelse.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RC for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

RC300h Coupe 2d Hybrid (223hk) Automatgir (E-CVT) Executive / Black

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT