NYE RC

LIKE SKARP SOM SMIDIG

Nye RC coupé har skarpe og ytterst presise, men likevel smidige og komfortable kjøreegenskaper. Den danske kjøkkensjefen Andreas Møller foretok den første prøvekjøringen, og skapte deretter en unik rett som speiler de kontrasterende kvalitetene.

KJØREFØLELSEN


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion
 • NYE RC

  ELEGANSE

  Designen til nye Lexus RC er inspirert av flaggskipet LC. Hjørnene på fangeren flyter nedover fra frontlyktene, og strukturen til det vevde mønsteret i grillen endrer seg gradvis fra topp til bunn. F SPORT modellen har også en eksklusiv svart ramme rundt grill og vinduer.

  Ekstra små, triple LED frontlykter i et vertikalt arrangement og L-formede blinklys bidrar til bilens skarpere og mer elegante utseende. Lyktehusene bak rommer lys i en mer fremtredende L-form. Et nytt signaturelement for coupéer fra Lexus.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  SKARP PÅ UTSIDEN OG ELEGANT PÅ INNSIDEN. DET VAR SLIK ANDREAS TOLKET RC. OG DET VAR DET SOM LÅ TIL GRUNN DA HAN SKAPTE DEN UNIKE RETTEN, FULL AV OVERRASKENDE SMAKSKOMBINASJONER.

PRESISE KJØREEGENSKAPER


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

NYE RC

UTPREGET SMIDIG

Med bedret stabilitet, mindre krenging og karaktertrekk hentet fra LC, er kjøreegenskapene i RC mer presise og raffinerte enn noen gang.

Aerodynamikken er forbedret, med blant annet en ny utforming av rammen rundt sidevinduene og en kanal i støtfangeren bak.

FORBEDRET KVALITET

I kupéen ble alt fra kvaliteten til materialene til den presise plasseringen av kontrollene utformet med tanke på å maksimere kjøreglede.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space
 • De utsøkte detaljene i Naguri aluminium som man finner i RC F SPORT-modellene henter inspirasjon fra virvelmønsteret i tradisjonelle japanske sverdklinger. Interiørbelysningen i kupéen er rettet oppover for å gi en behagelig lyssetting av omgivelsene. En ny analog klokke, identisk med den man finner i LC, er plassert høyt i instrumentpanelet. Nok en karakteristisk detalj som kjennetegner Lexus' kupéer.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  DET SKARPE, MEN LIKE FULLT SMIDIGE BLIR TYDELIG I DE ULIKE KJØREPROGRAMMENE; FRA EN UTPREGET SPORTSLIG TIL EN SVÆRT KOMFORTABEL KJØREOPPLEVELSE.

  Andreas Møller, kjøkkensjef

DEN EKSKLUSIVE FØRPREMIEREN I PARIS

Det eksklusive pop-up-arrangementet ble avholdt en måned før verdenspremieren til Lexus RC på Paris Motor Show 2018. Andreas Møller, kjøkkensjefen på restaurant Copenhague på Champs-Elysėes hvis evner ble hedret med en Michelin-stjerne tidligere i år, så for seg en rett som fanger essensen til RC og formidler den i form av en oppsiktsvekkende matopplevelse.