RX NYE

DET ER MED STOLTHET VI PRESENTERER FJERDE GENERASJON AV LEGENDARISKE LEXUS RX. DEN MEST AVANSERTE, SOFISTIKERTE OG OPPSIKTSVEKKENDE RX NOENSINNE. VÆR KLAR TIL Å LA DEG FASCINERE.

NYE RX

ATLETISK

Slående, ikke sant? Den karakteristiske spindelgrillen med forkrommede lister bidrar til et kraftfullt og eksklusivt førsteinntrykk. Bare vent til du ser nye RX i virkeligheten. Den vil ta pusten fra deg.

NYE RX

SOFISTIKERT
BELYSNING

Trippel "L"-formede LED-hovedlys og redesignede tåkelys tilfører designet ekstra dynamikk. Se nøye etter, og du vil oppdage at det under hovedlysene befinner seg kjørelys med oppsiktsvekkende sekvensielle blinklys.

NYE RX

FORBEDRET
HJULDESIGN

Nye RX er utstyrt med 20-tommers 5-eikers hjul. De kan leveres med tilpasset dekor i en rekke farger slik at du kan sette ditt individuelle preg på bilen.

NYE RX

FLYTENDE
TAKLINJE

Nye RX har særpreg uansett hvilken vinkel du ser den fra. Svarte C-stolper får taket til å se ut som det flyter. Skarpe, omsluttende baklykter skaper en balansert estetikk.

NYE RX

PANORAMASOLTAK

Alle om bord vil glede seg over det store, smekkert designede soltaket. Den bevegelige frontseksjonen i glass gir deg virkelig følelsen av å kjøre under åpen himmel.

NYE RX

BERØRINGSFRI
TILGANG

Hold hånden opp mot Lexus-logoen på bagasjerommet, og se den elektriske bakluken åpne seg. Sesam-sesam.

NYE RX

ELEKTRISK STYRTE
SETER

I nye RX har alle passasjerene det like komfortabelt. Baksetene kan oppvarmes og bakseteryggen kan lenes tilbake med et knappetrykk. Ekstra sjenerøs benplass og takhøyde bidrar til suveren komfort.

NYE RX

KOMFORT OG
SIKKERHET

Luftkvaliteten i kupeen er blitt forbedret ved hjelp av prisvinnende Nanoe®-teknologi. Sikkerhetsnivået er også enda høyere enn før takket være Lexus Safety System +, som benytter millimeterbølgeradar og kamera for å registrere potensielle farer.

NYE RX

MODERNE
HÅNDVERK

12,3-tommers sentralt display. Remote Touch-grensesnitt. Dybdejusterbar koppholder og trådløs telefonlader. Alt er utført i materialer av høyeste kvalitet.

NYE RX

VALG AV
KJØREMODUS

Det nye instrumentpanelet i RX er ganske enkelt enestående. Displayet er koblet til valg av kjøremodus, som lar deg stille inn bilen i samsvar med kjørehumøret.

NYE RX

OVERDÅDIG
SETEPOLSTRING

Å sitte i nye RX er en svært spesiell opplevelse. Det komfortable interiøret er forførende utført med quiltede sømmer i seter og dørpaneler.

NYE RX

KJØREPRESISJON

Under de ytre formene til nye RX finnes en rekke eksempler på raffinert ingeniørkunst. Alle er utviklet for å kombinere mer effekt med imponerende kjøreegenskaper – og for å få deg til å miste pusten et lite øyeblikk eller to.

NYE RX

KRAFT OG
EFFEKTIVITET

All RX-motorene er trimmet med tanke på jevn gange, kraft og effektivitet. Både bensin- og hybridvariantene leverer imponerende ytelser kombinert med førsteklasses drivstofføkonomi og lave CO2-utslipp, helt nede i 120 gr.

NYE RX

AKTIVT
STABILISATORSYSTEM

Banebrytende teknologi benyttes på et valgfritt krengningsreduksjonssystem som responderer på endringer i veidekket uten at det går ut over komforten.

NYE RX

STABILITET OG
KONTROLL

Et forsterket chassis gir nye RX bedre stabilitet. Et kraftigere, stivere karosseri forbedrer kjøreegenskapene dramatisk, slik at du kan takle de mest utfordrende kurver med selvtillit.

NYE RX

PERFEKSJONENS
KUNST

Dristig. Skarp. Luksuriøs. Nye RX bygges under oppsyn av og ferdigstilles av våre mest erfarne håndverksmestere – de såkalte Takumiene. Deres tekniske ekspertise og håndverksmessige ferdigheter er din garanti for kvalitet ned til til minste detalj.

VENNLIGST ØK STØRRELSEN PÅ DITT NETTLESERVINDU

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER