TILBAKE TIL DEN INTERAKTIVE KLOKKEN

FANTASIFULL TEKNOLOGI

KLART OG ENKELT

Det store Head up displayet i farger er alltid godt synlig, også i sterkt sollys, og gir deg informasjonen du trenger med et raskt blikk.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

FULL TEMPERATURKONTROLL

Klima-conciergen byr på et komfortabelt miljø for hver passasjer i Lexus UX ved å holde en konsistent temperatur i hele bilen.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

LYD SOM INSPIRERER

Ren, presis og kraftig audio er en essensiell ingrediens i en god kjøreopplevelse. Mark Levinson Surround-systemet gjør din Lexus UX til din egen private konserthall.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

BEKYMRINGSFRI LADNING

Slipp å bekymre deg for brysomme kabler med tilgjengeligheten til en trådløs lader i bunnen av midtkonsollen. Dette lar deg lade smarttelefonen ved at du ganske enkelt plasserer den på laderen.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

FULL OVERSIKT

Det 360° panoramakameraet viser bilder fra fronten, sidene og baksiden av din Lexus UX. Det fjerner usikkerhetsmomenter når du manøvrerer sakte, rundt hjørner og på smale veier.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

FORBEDRET LUFTKVALITET

Atmosfæren i bilen er kanskje usynlig, men ikke uten betydning. Prisvinnende Nanoe® teknologi renser luften og balanserer luftuktigheten i bilen, slik at du alltid føler deg oppfrisket etter en kjøretur.