concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS UX KONSEPTBIL

VÅR NYE KONSEPTBIL HADDE SIN VERDENSPREMIERE PÅ 2016 PARIS MOTOR SHOW

Vår nye konseptbil, Lexus UX Concept, ble avduket på 2016 Paris Motor Show.
Konseptbilen Lexus UX er utviklet på vårt europeiske designsenter. Den henvender seg primært til progressive, urbane mennesker som lever sine liv i en digital hverdag.

I UX har ingeniørene og designerne tatt i bruk helt ny og fantasifull teknologi for å gi føreren en fascinerende totalopplevelse. Interiøret kombinerer høykvalitets håndverk med nyskapende produksjonsteknikker.
Pressekonferansen til Lexus ble holdt 29. september. Gikk du glipp av den, kan du se avdukingen under.

VÅR NYE KONSEPTMODELL UX KOMBINERER EN REKKE NYSKAPENDE TEKNOLOGIER SOM VIL GI FØRER OG PASSASJERER
EN HELT ANNERLEDES OG FREMTIDSRETTET BILOPPLEVELSE

UX er skapt for fremtidens bilkunder – for alle dem som lever livet i en online, digital hverdag. All innebygget grensesnitteknologi er designet for å gi en nyskapende, tredimensjonal bilopplevelse.

Førerens instrumenter omfatter en transparent, "flytende" globus, der en kombinasjon av analog og digital informasjon byr på et funksjonelt, men høyst uvanlig brukergrensesnitt.

I midtkonsollen befinner det seg en tydelig, fasettert krystallstruktur med en hologramlignende visning av informasjon. Her vises alle innstillinger og opplysninger om klimaanlegg og andre systemer – lett synlig både for fører og forsetepassasjer.

De aller nyeste og mest avanserte elektriske bilteknologiene vises også frem i konseptbilen UX. Dette omfatter elektrokromatiske vinduer, og de utvendige speilene er erstattet av e-speil med kameraer – mye slankere enn vanlige speil. Alle brytere er elektrostatiske, plassert under transparente deksler. Finnemotivet i A-stolpen gjentas i en ny audioopplevelse myntet på yngre Lexus-kunder, i form av en demonterbar lydplanke som er innebygget i dashbordets passasjerside.

"VÅR OPPGAVE VAR Å SKAPE EN NY SJANGER I KOMPAKT-SUV KLASSEN: EN FREMTIDSRETTET BIL SOM KUNNE TILBY NOE UNIKT SETT MED KUNDENS ØYNE – OG GI DEM EN NYSKAPENDE, TREDIMENSJONAL OG FASCINERENDE OPPLEVELSE."

Stephan Rasmussen, Designer ved European Design Centre, ED2

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER