concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

HVA ER Å SKAPE DET FORBLØFFENDE?

I FILOSOFIEN RUNDT LEXUS LIGGER DET ET ØNSKE OM HELE TIDEN Å GÅ LITT LENGER, Å FLYTTE GRENSER OG LEVERE NOE UTENOM DET VANLIGE. VI JAKTER PÅ DET EKSTRAORDINÆRE, DET BRILLIANTE, DET FORBLØFFENDE, DET ENESTÅENDE.

Enestående ingeniørkunst og ledende teknologi som sørger for at bilens egenskaper korresponderer hundre prosent med førerens behov; biler som byr på eksepsjonelle krefter og ytelser, uten at det går på bekostning av klima og luftkvalitet. Enestående design: biler som er en nytelse å se på. Enestående håndverk: kvaliteten på materialvalg og håndverksutførelsen sikrer at hver enkelt Lexus er en komplett luksusopplevelse. Enestående teknologiske fremskritt: vi skapte Lexus Hybrid Drive.

Enestående kundebehandling og service: å sørge for at det å eie en Lexus skal være like behagelig som bilen i seg selv.

Hos Lexus stopper vi ikke før vi har skapt det enestående.

LEXUS PROJECTS

EN REKKE AMBISIØSE PROSJEKTER SOM UTFORSKER KOMPLEKSITETEN OG SKJØNNHETEN I BEVEGELSE – STARTER MED VÅRT FØRSTE PROSJEKT ‘TRINN’. TRINN ER HISTORIEN TIL EN GIGANTFIGUR SOM BEVEGER SEG GJENNOM EN STORBY I SØKEN ETTER DET SPESIELLE.

SKAPER DET FORBLØFFENDE: RX

HVER NYE RX MÅ BEVISE AT DEN HOLDER MÅL I EN REKKE UTROLIGE TESTER, INKLUDERT MINST TO MINUTTER I ET STORMKAMMER SOM SIMULERER VOLDSOMHETEN I EN NATURLIG TYFON

Lexus kjører hver eneste nye RX gjennom intense tester som går langt utenpå de påkjenningene en bil vil møte på i virkeligheten. Før de kommer til utstillingslokalet har hver modell allerede blitt inspisert for overflatefeil i en lystunnel, sjekket for perfekt jevnhet av en mestertekniker som er opplært til å føle forskjellen mellom to sider av et ark papir, utsatt for vind- og haglsimuleringer og bombardert med 200 mm regn per time i et tyfonkammer.

Å motstå mellom to og 10 minutter i Lexus-stormtesten uten å slippe inn en dråpe vann er ingen dårlig prestasjon; vannvolumet inne i kammeret er omtrent dobbelt så stort som gjennomsnittlig regnmengde i en kraftig tyfon.

I denne kortfilmen fanger vi et glimt av livet til stormjegerne som koser seg med å oppleve disse ekstreme forholdene i naturen. Og i bildegalleriet nedenfor beskriver en stormjeger noe av det mest voldsomme været han har møtt på og forklarer hvordan det føles å oppleve slike forhold i virkeligheten.

SKAPER DET FORBLØFFENDE: GS

LEXUS DYNAMIC HANDLING, ET NYTT SYSTEM SOM ER INSTALLERT I GS F SPORT, UTNYTTER KONTRAINTUITIVE KREFTER FOR Å SKAPE EN STABIL, MEN SPENNENDE KJØREOPPLEVELSE – MED FENGSLENDE PARALLELLER I FRIDYKKINGENS VERDEN

I kortfilmen ovenfor, snakker fridykkeren og forfatteren av One Breath, Emma Farrell om å overvinne kroppens naturlige trang til å puste, mens Lexus-bladets Doug Knox beskriver hvordan lignende kontraintuitive krefter har blitt fanget opp i utviklingen av Lexus Dynamic Handling.

Dette nye systemet, som for første gang er installert i nye GS F SPORT, fører sammen bilens styrekontroller og ulike sensorer for å skape en spennende og kvikk kjøreopplevelse. Det er også verdens første kombinasjon av et dynamisk kjøresystem og hybrid drive-teknologi.

I høye hastigheter svinger bakhjulene litt i samme retning som forhjulene for å spisse bilens styrerespons. I lavere hastigheter styrer forhjulene i motsatt retningen av bakhjulene. Selv om dette kan virke kontraintuitivt, sørger det faktisk for førsteklasses kontroll og presisjon, understøttet av sikkerhet og stabilitet.

I det medfølgende bildegalleriet deler forfatteren Fred Buyle noen høydepunkter fra verdenen under vann, som han besøkte i et liv som ble tilbragt med å skyve på grensene for menneskekroppen, som fridykker og undervannsfotograf.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER