FILTER BY:
Alle
Compacts & Sedans
Coupe
Crossover
Hybrid

INGEN SAMSVAR

Det er ingen kjøretøyer som samsvarer med søket. Vennligst utvid søket og prøv igjen.

concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

F SPORT ER...

nx 300h fsport

F SPORT ER EN PRESIS OG SPENNENDE KJØREOPPLEVELSE. F SPORT ER EN DYNAMISK OG STILIG DESIGN. F SPORT ER UNIKT LEXUS. F SPORT ER UTVIKLET AV TEAMET SOM TRIMMET VÅR LFA V10 SUPERBIL OG VÅR ULTRAKRAFTIGE SEDAN IS F, OG F SPORT VIDEREFØRER IDEEN BAK DISSE TO FORBLØFFENDE BILENE INN I VÅRT VANLIGE SORTIMENT.

‘F’ i F SPORT står for Fuji Speedway, der vår første ekte sportsbil – IS F – ble testet intensivt, under skyggen av det ikoniske Fuji-fjellet. Den berømte, krevende Nürburgring-banen er nå åstedet for testing av våre F SPORT-modeller, der vi trimmer og perfeksjonerer disse ekstremt engasjerende og ytelsesinspirerte bilmodellene.

Med sin innsprøytning av motorsportteknologi, innebærer våre F SPORT-modeller ikke bare ekte kraftige ytelser, men også et unikt Lexus-perspektiv på ekstremt kjøreengasjement.

De er designet for å appellere til et yngre publikum, og F SPORT-modellene gir en ekte smak av den mer fokuserte, dristige og engasjerende kjøreopplevelsen vi finner i IS F og LFA.

Chassisytelsene i våre F SPORT-modeller heves gjennom spesialbygget fjæring, bremser, styring og hjul som tilfører en ny dybde til førerengasjement og kontroll. F SPORT er ren nytelse av kraftige kjøreegenskaper.

F SPORT-UTVALGET

FILTRER INNHOLD SOM:
Alle
Kompaktbiler og sedaner

INGEN SAMSVAR

Det er ingen kjøretøyer som samsvarer med søket. Vennligst utvid søket og prøv igjen.

CT

CT

KONSENTRERT LUKSUS

Kjør verdens første fullhybride luksuskompakt, som også leveres som en dynamisk
F SPORT-modell.

IS 300h MY 17

IS

PRISVINNENDE SPORTSSEDAN

Den kombinerer eleganse med sportslig dynamikk, og IS byr på den perfekte balansen mellom luksuriøs komfort og ytelser.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

LUKSURIØSE TOPPYTELSER

Kraftige ytelser, sømløse linjer og det ultimate i raffinement – LS omdefinerer luksussedanklassen.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

FORBLØFFENDE URBAN DESIGN

Oppdag forbløffende urban design for opptil fem personer med bagasje, neste generasjons bensin eller hybride drivkilder.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

HEFTIGE YTELSER

Med det utsøkt sydde sportsrattet i hendene vil du i RC glede deg over utrolig akselerasjon og høyfartsegenskaper som tar pusten fra deg.

RX FSPORT New V2

RX

DEN NYSKAPENDE CROSSOVER

Den revolusjonerende RX byr på dynamisk effekt, sjenerøse plassforhold og utrolig økonomi.

DYNAMISK TILTREKNING

alloys

F SPORT 19-TOMMERS LETTMETALLFELGER

De eksklusive F SPORT design 19-tommers lettmetallfelgene (GS) er skodd med ultralavprofildekk – 235/40 (foran) og 265/35 (bak) – for eksepsjonelt svingveigrep. Todelte 356-mm fremre skivebremser sikrer enorm bremseeffekt.

wheel

F SPORT

Grip om rattet i perforert skinn, med F SPORT-logoen, og du får en merkbar følelse av å være ett med denne kraftige sedanmodellen. Den krever førerengasjement.

pedals

F SPORT PERFORERTE SPORTSPEDALER

Perforerte aluminiumspedaler gjenspeiler motorsportsarven til de nye F SPORT-modellene. De har et solid grep og er eksepsjonelt responsive.

bumper grille

EKSKLUSIV FRONTSTØTFANGER OG GRILL

Med sin distinkte bikubemønstrede spindelgrill og unike støtfanger utgjør den iøynefallende fronten til F SPORT et dristig og bestemt designuttrykk. Den dypere, nedre delen omfatter en integrert spoiler og kompletteres av to separate, ytre gittergriller.

spoiler

F SPORT BAKSPOILER OG STØTFANGER

Bakspoileren og den integrerte støtfangerdiffusoren (GS) bedrer marktrykk og aerodynamisk effiktivitet for eksepsjonell kjørestabilitet. Selv om designene skiller seg litt mellom fullhybrid- og bensinversjonen, tilfører begge en dynamisk stilig touch til eksteriøret til F SPORT.

leather

F SPORT SKINNINTERIØR

En ny skinndesign, med diamantformede perforeringer, er utviklet eksklusivt for F SPORT. Dirrende dyprødt er signaturfargen for F SPORT-interiøret, mens alle F SPORT-interiører er utstyrt med svart taktrekk.

f badge

F SPORTS IKONISKE 'F'-MERKE ER INSPIRERT AV DENS FØDESTED PÅ FUJI SPEEDWAY, JAPANS FIA-SERTIFISERTE GRADE-1 RACERBANE, SOM LIGGER NÆR FOTEN AV FUJI-FJELLET.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER