OPPDAG LEXUS

KONSEPTBILER

Våre dristige konseptbiler er det som driver Lexus. De fører oss inn i fremtiden, med en uforutsett energi som er bare deres. Og de gjør det tilsynelatende umulige, mulig.

UTVIDE HORISONTER

Når vi ser fremover, forholder vi oss både forpliktende til og er dypt inspirert av biler. Gjennom våre dristige konseptbiler utforsker vi fremtiden til Lexus. Konseptbilene LF-FC, LF-SA og UX  er virkelig dristige. De ble avduket på bilmesser over hele verden, hvor de fikk folk til å snu seg og pulsen til å slå raskere.

 •     All New 2021 Concept Car Hero

  KONSEPTBILER

  VERDENSPREMIERE PÅ LF-Z ELECTRIFIED: EN TITT INN I FREMTIDEN TIL LEXUS

  Det er duket for verdenspremiere på LF-Z Electrified, et elbil-konsept som demonstrerer Lexus’ nye merkevarevisjon og hva de ønsker å oppnå gjennom elektrifisering.

 •     lexus LF 30 hero

  KONSEPTBILER

  LEXUS LF-30 ELECTRIFIED

  ‘LF-30 Electrified’ - nytt konsept viser Lexus' elektrifiserte fremtidsvisjon.

 •     2017 lexus ux hero

  KONSEPTBILER

  UX-KONSEPTET

  UX-konseptet ble skapt på vårt Lexus European Design Centre. Fra begynnelsen ble den designet for å oppfylle behovene og ønskene til fremtidsrettede by-bilister, som lengter etter og forventer tilkoblede miljøer.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  KONSEPTBILER

  LF-FC

  Den ble utviklet for å overraske, og konseptbilen LF-FC er et uttrykk for den konstante utviklingen av begrepet luksus, samt vårt ønske for å bringe fremtidsvisjoner til det aktuelle øyeblikket, slik at du kan oppleve disse fullt ut.

 •     2017 lexus lf sa hero

  KONSEPTBILER

  LF-SA

  Dristig. Uventet. Sanselig. Utformet for byen. Alt ved LF-SA erobrer nye territorier, fra det kompakte, smidige eksteriøret til det overraskende rommelige interiøret.