lexus LF FC hero

LF-FC

HYDROGEN DRIVSTOFFCELLE, SEDAN

Neste generasjon LF-FC luksuriøse konseptbil stormet bilmessen i Tokyo i 2015. Det var avdukingen av en virkelig visjonær, ny luksussedan.

 • KONSEPTET LF-FC

  Det er et spennende glimt av fremtiden. Det første drivstoffcelle-konseptet noen sinne. LF-FC er en slående, men likevel uanstrengt elegant firedørs kupé, drevet av et nyskapende firehjulsdriftsystem. LF-FC er ikke bare en designøvelse, den er designet for å skape nye rammer om dine forventninger.

    lexus lf fc quoteblock bg
    lexus lf fc quoteblock fg

LF-FC uttrykker vår progressive visjon innen luksus og høyteknologi, om en ikke altfor fjern fremtid.

Tokuo Fukuichi, president Lexus International

L-FINESSE-FILOSOFIEN

Den utvendige stylingen til LF-FC inkorporerer designfilosofien Lexus L-finesse, sømløs enkelhet og eleganse. Den distinkte signaturgrillen med en ny maskedesign dominerer, mens de flytende L-formede kjørelysene (DRL) understreker bilens linjer.

 •     lexus lf fc section02 01

  SLÅENDE ENKELHET

  Du vil finne det samme flytende temaet hele veien langs LF-FC med de slående nye tredelte baklysene. Når du ser hele profilen til denne unike konseptbilen, begynner du å sette pris på den radikale stylingen. Bare da blir den sanne karakteren til LF-FC-en avslørt.

 •     lexus lf fc section02 02

  VISJONÆR DESIGN

  Med sin flytende taklinje fra front til hekk er LF-FC designet for å sluke den rake landeveien, men den kan også nytes i fulle drag på mer utfordrende, svingete veier. 21-tommers aluminiumshjul med karbonfiberforsterkede plastsider bidrar ytterligere til en allerede dynamisk stylet maskin.

VELKOMMEN INN I LF-FC-EN

Gå inn i en futuristisk verden av intuitiv teknologi og luksus. Når du tar plass, ønskes du velkommen av en diskret, holografisk projeksjon som svever over midtkonsollen. Berøringsfri teknologi vekkes til live med enkle håndbevegelser som styrer de selvkjørende funksjonene til LF-FC, samt infotainment og kupéklimaet.

    lexus lf fc section03 00
 • OMSLUTTENDE LUKSUS

  Kupéen er designet i to seksjoner. Øvre halvdel formidler en slags åpenhet, slik at føreren kan konsentrere seg om veien forut uten å føle seg hemmet. Betraktet i øyehøyde virker forsetene i anilinskinn å sveve i en sømløs formasjon med dørene og dashbordet.

 •     lexus lf fc section03 01

  DRIVKILDE MED DRIVSTOFFCELLE

  Et hydrogen drivstoffcellesystem driver denne firehjulsdrevne konseptbilen, med presis momentfordeling mellom for- og bakhjulene. Optimal vektfordeling for LC-FC oppnås ved å plassere drivstoffcellene bak i bilen, styringsenheten i front og ved å plassere hydrogendrivstofftankene i en T-formasjon.

 • FANTASIFULL TEKNOLOGI

  Automatiserte kjøreteknologier med trafikkmiljøgjenkjenning, forutsigelse og bedømmelsesfunksjoner sørger for en sikker og effektiv kjøreopplevelse – vi er på vei til å skape en verden der det ikke finnes kollisjoner.

 • lexus lf fc section03 03