HÅNDVERK

LIVET SOM TAKUMI

Våre Takumi-mestere følger en filosofi som utelukker snarveier. Og de sørger for at ingenting er bygget helt som en Lexus. Gjennom mer enn 60 000 timer har Takumiene opparbeidet nær sagt overmenneskelige sanser. Sanser som bidrar til at utformingen av en Lexus ikke hemmes av begrensningene til maskiner eller kunstig intelligens. Disse ni korte episodene byr på et innblikk i Lexus-håndverk.

INGEN SNARVEIER

Det finnes bare en vei til håndverk av overlegen kvalitet, og den krever et ekstraordinært fokus på detaljer. De skjuler til og med feil og merker på bilene for å forsikre seg om at arbeiderne også når denne standarden. Disse filmene viser hvorfor ingenting er bygget helt som en Lexus, fra testsjåførene som testes før de tar bilene ut på veien, til rommet hvor Takumiene trener sansene.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

Praksisen med geriljatesting, eller å skjule merker for å teste teamet, er bare en av måtene håndverkerne hos Lexus kontinuerlig tester og finsliper ferdighetene sine på.

MENNESKER OG TEKNOLOGI

Uovertruffent håndverk oppstår når mennesker og maskiner utfyller hverandre. Vi programmerer de unike ferdighetene til håndverkerne våre inn i den konsistente og effektive robotteknologien vår. Det har resultert i unikt Lexus-håndverk.

OVERMENNESKELIG

Etter timevis med praksis og trening utvikler Lexus´ Takumi-mestere nær sagt overmenneskelige egenskaper. Syn som kan se merker som er usynlige for det utrente øye, hørsel som kan fintune en motor med kirurgisk presisjon og evnen til å ved berøring kunne oppdage ujevnheter en brøkdel av en millimeter store.

Next steps