2019 lexus takumi living hero v2

HÅNDVERK

LIVET SOM TAKUMI

Det tar 10 000 timer å bli ekspert på noe, men 60 000 timer å bli en Takumi-mester. Denne unike dokumentaren forteller historiene til fire Takumi-mesterhåndverkere og deres dedikasjon til et liv viet til uendelige repetisjoner og ingen snarveier. Dokumentaren tar for seg hvordan håndverk vil overleve i takt med at kunstig intelligens utvikler seg og forbigår våre evner.

INGEN SNARVEIER

Det finnes bare en vei til håndverk av overlegen kvalitet, og den krever et ekstraordinært fokus på detaljer. De skjuler til og med feil og merker på bilene for å forsikre seg om at arbeiderne også når denne standarden. Disse filmene viser hvorfor ingenting er bygget helt som en Lexus, fra testsjåførene som testes før de tar bilene ut på veien, til rommet hvor Takumiene trener sansene.

        2019 lexus takumi living quote background image
        2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

Praksisen med geriljatesting, eller å skjule merker for å teste teamet, er bare en av måtene håndverkerne hos Lexus kontinuerlig tester og finsliper ferdighetene sine på.

OVERMENNESKELIG

Etter timevis med praksis og trening utvikler Lexus´ Takumi-mestere nær sagt overmenneskelige egenskaper. Syn som kan se merker som er usynlige for det utrente øye, hørsel som kan fintune en motor med kirurgisk presisjon og evnen til å ved berøring kunne oppdage ujevnheter en brøkdel av en millimeter store.