2017 lexus valerian hero01

LEXUS TAR STEGET INN I SCI-FI I VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

«Valerian and the City of a Thousand Planets» er en av de største filmproduksjonene som har kommet fra Europa. Og Lexus spiller en stjernerolle. For denne sci-fi-filmen fra 2017, regissert av Luc Besson, tenkte de kreative teamene seg et kjøretøy som ser ut til å være hjemme i en Valerian-verden 700 år frem i tid: Resultatet er Lexus SKYJET.

SPOL FREM TIL 2800

Enkeltseteren SKYJET debuterte som en del av Lexus-arrangementet i Miami, der vi viste frem våre nyeste luksusprodukter og livsstilaktiviteter. SKYJET ble skapt av Valerian-teamet, med ambisjonen om å skape et fartøy som kunne tenkes å eksistere i det 28. århundre.

På Lexus Lifestyle-arrangementet i Miami 2017, ga tittelstjernen i filmen «Valerian and the City of a Thousand Planets», Dane DeHaan, verden et pirrende glimt av hva vi har i vente da han avduket en replika av SKYJET-fartøyet.

De kreative bak filmen samarbeidet med våre designere hos Lexus med å inkorporere nåtidige designtrekk (kan hende kjenner du igjen noen), der man tok trekk fra nåværende ikoniske modeller for å skape den endelige SKYJET. Den endelige designen inkorporerer en tilpasset fortolkning av Lexus’ signatur «spindelgrill», og en frontlysdesign inspirert av den svært ettertraktede 2018-kupémodellen Lexus LCs atletiske og aerodynamiske form.

Under planleggingen av interiøret til konseptmodellen, ble det kreative teamet bak Valerian inspirert av vår nyeste utvikling innen AI og avansert HMI-teknologier. Fortellingen omfatter også en innbilt fremtidig energikapsel, utformet gjennom Lexus’ arbeid med nyskapende teknologi innen drivstoffceller av hydrogen.

EPISKE FORFØLGELSESSCENER

Da han kommenterte avdukingen, sa Dane: «Jeg har alltid hatt lyst til å arbeide med Luc Besson fordi han virkelig fokuserer på enhver detalj i filmene sine, og bringer fortellingen til live på den mest tenkelige fantasifulle måten. Samarbeidet med Lexus om SKYJET er et flott eksempel på dette, Valerians episke forfølgelsesscener med Skyjet blir garantert et av de mest spennende øyeblikkene i filmen.»

Avdukingen av replikaen ble koreografert til et dramatisk lysshow før Dane entret scenen for å snakke om det å filme med SKYJET og å jobbe på settet med sin medspiller Cara Delevingne og regissøren Luc Besson.

Spiros Fotinos, sjef for Global Brand Marketing hos Lexus, kommenterte partnerskapet slik: «Da Luc først nevnte sin visjon for Valerian for oss, ble det klart at han delte vår ambisjon om å gå utover det ordinære og skape forbløffende opplevelser. Det var en spennende utfordring å hjelpe til med å forestille seg designen og teknologiene for SKYJET fra et Lexus-synspunkt. I tillegg til å gjøre merket vårt til en del av en utrolig historie, fikk vi gleden av å observere våre designere og ingeniører da vi fortalte dem at de skulle arbeide med et romskip!»

Lexus er klar for å levere en rekke forbløffende opplevelser i de neste syv månedene som skal bringe filmfans over hele verden nærmere Valerian-action i oppbyggingen til filmens premiere i slutten av juli 2017.

"Finn ut mer om «VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS» på:

FÅ OPP FARTEN MED VALERIAN

Med utgangspunkt i de klassiske franske tegneserie-romanene Valerian og Laureline – former den visjonære forfatteren og regissøren Luc Besson dette ikoniske kildematerialet til en episk, kinematisk science fiction-saga. Valerian (Dane DeHaan) og Laureline (Cara Delevingne) er galaktiske spesialagenter for regjeringen for mennesketerritoriene, med ansvar for å opprettholde orden i universet.

Under et direktiv fra sin kommandør (Clive Owen), begir Valerian og Laureline seg ut på et oppdrag til den kosmiske byen Alpha, en metropol som utvider seg stadig og bebos av tusenvis av arter fra universets alle fire hjørner. Midt i Alpha, byen for de tusen planeter, befinner det seg en mystisk, mørk makt som truer den fredelige sameksistensen, og Valerian og Laureline må skynde seg med å kartlegge trusselen og sikre ikke bare Alpha, men hele universets fremtid.

Next steps