1. Discover Lexus
  2. Lfs Covid19

VI ER HER FOR DEG

Det er krevende tider og vi har full forståelse for at mange av dere opplever situasjonen vi er oppe i som svært usikker. Lexus Financial Services ønsker å ta ekstra godt vare på deg som kunde gjennom denne tøffe situasjonen. Du skal vite at vi er her for deg – og at du kan snakke med oss.

Avdragsfrihet

Ta kontakt med oss dersom du er kommet i en utfordrende økonomisk situasjon. Sammen ser vi på løsninger for avdragsfrihet på billånet ditt. Dersom du får avdragsfrihet vil disse avdragene fordeles over gjenstående terminer. Du vil ikke betale noen gebyrer for endringene vi gjør for deg.

PrivatLeie

Dersom du er i karantene og har problemer med å levere tilbake bilen etter endt leasingperiode, ta kontakt med oss. Vi kan forlenge leieperioden i en begrenset periode inntil du er klar til å levere bilen tilbake.

Lexus Forsikring

Vi er fullt operative og har ordinære åpningstider i alle våre avdelinger slik at vi kan hjelpe deg best mulig måte. Mange av oss jobber nå fra hjemmekontor, og vi begrenser fysiske møter til et minimum. Men vi er tilgjengelig på telefon og e-post for å opprettholde et høyt servicenivå. Har du behov for en betalingsutsettelse eller er behovet for å kjøre bil redusert så kjørelengden på forsikringen kan justeres ned? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Lexus Betalingsforsikring

Vi har fått flere henvendelser fra våre kunder som ikke er klar over at de har betalingsforsikring. I nettportalen «Min Finansiering» kan du logge sikkert inn med din BankID for full oversikt over dine fakturaer og forsikringer. Dersom du ikke allerede har Lexus Betalingsforsikring, kan du logge inn i «Min Finansiering» for å søke om dette her

Har du allerede tegnet betalingsforsikring hos oss, kan du ta kontakt for å få tilsendt skademeldingsskjema eller benytte vedlagte link: https://www.clpnet.com/customer/homeno

Fordeler med «Min Finansiering»

• Oversikt over fakturaer – 12 mnd. tilbake i tid
• Betalingsstatus på dine fakturaer
• Beregne restgjeld på ditt lån
• Informasjon om avtalegiro/e-Faktura
• Se om du har tegnet betalingsforsikring og få mulighet til å gjøre dette i ettertid forutsatt at du innfrir krav til tegning.
• Se antall måneder du har igjen av din Privatleie-avtale
• Oppdatere kontaktinformasjonen din

Kontaktinformasjon:

Lexus Financial Services: Telefon: 800 400 43 (åpningstid 8-16) Mail: finans@toyota-fs.com Du kan også sende oss en melding gjennom vår Facebook-konto: «Lexus Financial Services Norge»

Lexus Forsikring:
Telefon: 987 01 113
Mail: lexus@gjensidige.no

FAQ

Q. Jeg har finansiering hos LFS og er permittert fra jobb. Hvordan kan LFS hjelpe meg?
A. Ta kontakt med LFS på mail eller tlf. så vil vi sammen med deg finne en god løsning.

Q. Har du tegnet betalingsforsikring?
A. Dersom du har tegnet Betalingsforsikring finner du opplysninger om dette på https://minfinansiering.toyotabank.no/lexus#/
Her kan alle privatkunder logge seg sikkert inn med BankID.

Q. Kan jeg tegne betalingsforsikring nå?
A. Ja, men det forutsetter at du ikke er kjent med kommende permisjonsvarsel/oppsigelse eller har fått stilt diagnose på sykdom.

Q. Hva skjer med min nedbetalingsplan?
A. Dersom du får avdragsfrihet i 3 mnd., vil avdragene fordeles over gjenstående terminer. (Det vil da medføre at terminbeløpene din vil øke fremover).

Q. Forlenges lånet mitt dersom jeg får avdragsfrihet?
A. Nei, lånets nedbetalingstid opprettholdes.

Q. Koster det noe å få avdragsfrihet? Må jeg betale et gebyr for dette?
A. Nei, du betaler ingen gebyr for endringen vi gjør for deg.

Q. Jeg har bestilt bil med finansiering og er usikker på arbeidssituasjonen de neste månedene. Hva gjør jeg?
A. Vi kan fryse finansieringen i tre måneder. Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt dette.

Q. Norges Bank har satt ned renten ganske mye. Vil LFS gjøre det samme?
A. Dersom en har fastrente vil denne ikke endre seg. På flytende rente følger LFS rentemarkedet. I øyeblikket er det et urolig rentemarked og det er dessverre vanskelig å forutsi hvordan utviklingen blir.

Q. Jeg er i karantene og har ikke mulighet til å levere tilbake bilen etter PrivatLeie/Leasing. Hva gjør jeg?
A. I samarbeid med forhandleren din kan vi forlenge leieperioden i en begrenset periode inntil du er klar til å levere bilen tilbake.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ