LEXUS NYHETER

KUMAIL NANJIANI SPILLER I EN NY LEXUS- OG MARVEL STUDIOS REKLAMEFILM FOR “ETERNALS”

Lexus viser nye NX 450h+ F SPORT Plug-in Hybrid i reklamefilm regissert av Russo brødrene

 • LEXUS VISER NYE NX 450h+ F SPORT PLUG-IN HYBRID I REKLAMEFILM REGISSERT AV RUSSO BRØDRENE.

  Visse ting er verdt å bevare for enhver pris. Om du er Kingo i Marvel Studios “Eternals” som spilles av Kumail Nanjiani, så inkluderer det din splitter nye Lexus NX 450h+ F SPORT Plug-in Hybrid. Som eksklusiv bilpartner for Marvel Studios “Eternals”, lanserer Lexus en reklamekampanje med en lengre reklamefilm som heter “Parking Spot”.
  I det to minutter lange filmklippet må Kingo løse et veldig menneskelig problem før han kan ta del i det episke superhelt-slaget litt lengre nede i byen. Nemlig å finne en bra parkeringsplass for sin nye Lexus NX plug-in hybrid.
  Marvel Studios "Eternals" introduserer et spennende nytt team med superhelter til Marvel Cinematics univers - eldgamle romvesener som har levd på jorden i all hemmelighet i tusenvis av år. Akkurat som i "Avengers: Endgame" så skjer det en uforutsett tragedie som tvinger dem frem for å kjempe mot menneskehetens mest ukjente fiende, Deviants.
  Filmen er regissert av Chloé Zhao, som skapte historie på den røde løperen da hun ble den første fargede kvinnen som vant en Academy Award for beste regi. Utover Kumail Nanjiani medvirker også Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee og Kit Harington i filmen som har norgespremiere 3. november 2021.
  "Hos Lexus er dette starten på en ny æra med elektrifisering, intuitiv teknologi, ytelser og design - en visjon som er verdig "Eternals" og deres oppdrag med å forsvare vår fremtid", sier Brian Bolain, global head of marketing hos Lexus. "Vi er veldig glade for å samarbeide med Marvel Studios "Eternals" for å vise hvor helt egen superhelt, NX 450h+som representerer den første milepælen i vår reise mot et nytt Lexus."
  "Vi er glade for å få samarbeide med Lexus for å gi våre seere en forhåndsvisning av en av våre nye superhelter i aksjon, Kumail Nanjianis Kingo. Lexus' reklamekampanje er perfekt episk og leverer like deler action, skuespill og humor som våre fans kommer til å få se i filmen", sier Mindy Hamilton, SVP Global Partnership Marketing hos Marvel Studios.
  "Parking Spot" er regissert av duoen Anthony og Joe Russo. Brødrene har tidligere regissert fire filmer i Marvel Cinematic universet, inkludert en av de mest innbringende filmene gjennom tidene, "Avengers: Endgame". Noen seere kommer til å oppdage noen "påskeegg" fra Marvel Cinematic universet i "Parking Spot". For å kunne oppnå den nivåen av VFX som seerne forventer seg av en Marvel-film hyret Lexus det Oscar-vinnende visual effects-byrået Framestone.
  "Parking Spot" kommer til å fronte den reklamekampanjen som kommer til å vises i ulike medier over hele Europa, fra YouTube til Lexus-forhandlere her i Norge. Lexus' nye NX og flaggskipet LS 500h kommer til å figurere i filmen.
      2021 lexus eternals banner

  OM MARVEL STUDIOS “ETERNALS”

  Marvel Studios “Eternals” følger en gruppe superhelter fra det ytre rom som har beskyttet jorden i langsommelige tider. Når monsterlignende vesener, Deviants, på mystisk vis vender tilbake etter lang tid, tvinges Eternals til å gjenforenes for igjen å beskytte menneskeheten.
  Den enestående rollelisten består av Gemma Chan som den menneskeelskende Sersi, Richard Madden som den allmektige Ikaris, Kumail Nanjiani som den kosmisk drevne Kingo, Lia McHugh som den evig unge men samtidig gamle sjelen Sprite, Brian Tyree Henry som den intelligente oppfinneren Phastos, Lauren Ridloff som den superraske Makkari, Barry Keoghan som den ensomme ulven Druig, Don Lee som den kraftfulle Gilgamesh, Kit Harington som Dane Whitman, Salma Hayek som den vise og spirituelle lederen Ajak og Angelina Jolie som den tøffe krigeren Thena.
  Chloé Zhao har regissert filmen og Kevin Feige og Nate Moore er produsenter med Louis D'Esposito, Victoria Alonso og Kevin de la Noy som eksekutive produsenter. Filmen er skrevet av Ryan Firpo & Kaz Firpo, og manus er skrevet av Chloé Zhao og Chloé Zhao & Patrick Burleigh og Ryan Firpo & Kaz Firpo. Marvel Studios Eternals har première på kinoer rundtomkring i Europa tidlig i november 2021, 3 november i Norge.