2019 lexus men in black

MEN IN BLACK

MEN IN BLACK OG LEXUS REDDER VERDEN

Se Lexus RC F som du aldri har sett den før i den nye filmen.

For å fullføre oppdragene sine trenger Men in Black heftige biler til høyhastighets biljakter, den mest avanserte teknologien for å bekjempe romvesener og sofistikert styling – som seg hør og bør for galaksens mest eksklusive gruppe hemmelige agenter. Som offisiell leverandør av biler til Sony Pictures’ Men in Black: International, som slippes i Norge 14.juni, er Lexus glade for å kunne fylle den rollen.
Men in Black har alltid beskyttet jorden mot universets avskum. I det nye eventyret møter de sin største, mest globale trussel til dags dato: en muldvarp i Men in Black-organisasjonen.
Globalt består Men in Blacks bilpark av kjøretøy fra Lexus. 2020-modellen av Lexus RC F er Men in Black-agentenes førstevalg til høyhastighets biljakter. Den luksuriøse sportscoupeen gjennomgikk nylig en spennende oppgradering som gjorde den raskere, lettere og desto mer egnet for Men in Black i deres strabaser for å redde universet. Lexus RC F byr på det beste krefter-til-vekt-forholdet i klassen og, med 472 hestekrefter, den kraftigste V8-motoren fra Lexus så langt. I filmen har den dessuten en del ganske fabelaktig romvesen-teknologi. SUV-ene Lexus RX Hybrid og Lexus LX med i scener med romvesener.
«Vi har lagt til noen avanserte egenskaper til RC F, for å bistå Men in Black-agentene», sa Lisa Materazzo, visepresident for marketing hos Lexus. «Vi gleder oss over å kunne vise kinogjengerne RC F slik de aldri har sett den før.»
Samarbeidet mellom Lexus og Sony Pictures’ Men in Black: International inkluderer tilstedeværelse i filmen, en TV-spot der begge merkevarer står som avsendere, en spesialbygget Men in Black RC F og sponsing av filmpremieren.
«Vi er glade over å kunne jobbe med Lexus på denne mangefasetterte kampanjen for å støtte oppunder Men in Black: International,» sa Jeffrey Godsick, Visepresident for Brand Management and Global Partnerships i Sony Pictures Motion Picture Group. «Lexus RC F er det perfekte kjøretøyet for våre Men in Black-agenter, ledet av Chris Hemsworth og Tessa Thompson, der de beskytter galaksen.
Om Men in Black: International
Men in Black har alltid beskyttet jorden mot universets avskum. I det nye eventyret møter de sin største, mest globale trussel til dags dato: en muldvarp i Men in Black-organisasjonen.

Filmen er regissert av F. Gary Gray, skrevet av Art Marcum & Matt Holloway og basert på Malibu-tegneserien til Lowell Cunningham. Produsert av Walter F. Parkes og Laurie MacDonald. Produsenter er Steven Speilberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng og Howard Chen. Filmens stjerner er Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois, med Emma Thompson og Liam Neeson.
Om Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) er et datterselskap til Sony Entertainment inc., som er et datterselskap av Tokyo-baserte Sony Corporation. SPEs globale virksomhet innbefatter filmproduksjon, innkjøp og distribusjon; TV-produksjon, innkjøp og distribusjon; TV-nettverk; digital innholdsproduksjon og distribusjon; studiovirksomhet; og utvikling av nye underholdningsprodukter, tjenester og teknologi. SPE’s Motion Picture Groups produksjonsenhet innbefatter Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films og Sony Pictures Classics. For ytterligere informasjon, besøk http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html.