lexus make your mark hero

LEXUS-NYTT

«MAKE YOUR MARK»

Lexus annonserte et kreativt samarbeid med den prisvinnende musikkprodusenten Mark Ronson for å lansere den nye LC-en. Denne nye bilen er Lexus' flaggskipskupé, som markerer en ny æra for luksusmerket med kampanjen med det treffende navnet «Make Your Mark».
Samarbeidet med Ronson fortsetter Lexus’ ambisjon om å skape forbløffende opplevelser innen musikk, kunst og teknologi. Det følger etter kampanjen i 2015, «The Life RX» med Jude Law, og som ga dem som opplevde dette direkte i en kinosal muligheten til å sitte i førersetet til sin egen filmstjernes livsstil.

MARK RONSON

I løpet av de neste seks månedene vil kampanjen «Make Your Mark» gi forbrukere og fans muligheten til å prøve ut spennende innhold og forbløffende opplevelser.

Mark Ronson sa dette om kampanjen: «Jeg setter alltid pris på å arbeide med partnere som er nyskapende og unike både i og utenfor studioet. Da Lexus tok kontakt med konseptet til denne kampanjen og jeg så den nye LC-en, føltes det friskt og spennende. Jeg ble tiltrukket av tanken på å bruke musikk til å inspirere og skape en opplevelse rundt denne bilen.»

LEXUS LC

Designen til LC-kupéen er påfallende tro mot designen til konseptbilen LF-LC, noe som gjorde begge til vinnere av designprisen EyesOn. LC-en går i front i en utviklingskultur hos Lexus som omfatter samarbeidet mellom teamene innen design og teknikkutvikling for å skape en slående bil som overgår alle forventninger.

Da han kommenterte partnerskapet mellom Lexus og Mark Ronson, sa Alain Uyttenhoven, leder av Lexus Europe, følgende: «Mark Ronson er en ikonisk musikkprodusent bak noen av tiårets største hits, og vi kan ikke tenke oss en bedre samarbeidspartner for kampanjen «Make Your Mark». Lexus LC symboliserer begynnelsen på en ny fase for Lexus, en fase som handler om å skape bedre synergi mellom teknikk og design. Og hvem kunne være bedre til å jobbe med dette enn Mark – en mann som har gjort et betydelig bidrag til musikkens verden gjennom sine utrolige konserter og samarbeidsprosjekter.»