OPPDAG LEXUS

YTELSE

Ytelse handler om så mye mer enn høye hastigheter. Først og fremst handler det om å kjenne seg i ett med bilen, både på veien og i sinnet. Lexus har gjort det til sin oppgave å ta deg dit.

UTVIKLET FOR Å OPPMUNTRE

Lidenskap gjør oss menneskelige. Den driver oss også til å skape forbløffende biler. Selv om teknikkutviklingen vår er svært teknisk og drives frem av innovasjon. Når vi designer, bygger og tester en modell, setter vi sanselig erfaring og nytelse først. Beveger bilen deg på alle måter? Tenner den følelser? Tall og tekniske spesifikasjoner er viktige, men til syvende og sist er det som gjelder for Lexus hvordan hver bil føles.

 • lexus performance hub f philosophy

  YTELSE

  F-FILOSOFI

  Vår forpliktelse til å gi glede og sanselig spenning under kjøring har et enkelt navn – F -filosofi. Uansett hvilken Lexus du velger er modellene våre designet for å gi deg en ren, inderlig og jublende opplevelse.

 • lexus performance hub lc 500

  YTELSE

  SPORTSKUPÉEN LC

  LC-en markerer starten på en ny æra for Lexus, samt for bilførere. Den drives av et banebrytende Multi-Stage Hybrid-system, som sørger for en sportslig og følelsesmessig sterk kjøreopplevelse.

 • 2017 lexus discover performance overview f models

  YTELSE

  F-MODELLER

  De er inspirert av vår F -filosofi, og F -modellene våre fremviser kjærligheten vår til lidenskap og ytelser. Sett deg bak rattet, og du vil bli oppleve et nytt nivå innen sanselig erfaring.

 • 2017 lexus discover performance overview f sport

  YTELSE

  F SPORT

  Ta favoritten din blant Lexus-modellene og gi den et sportsligere uttrykk. Våre F SPORT-biler er utstyrt med designoppgraderinger på inn- og utsiden, i tillegg til en subtil oppgradering av fjæringen, noe som har en spennende effekt.