OPPDAG LEXUS

MOTORSPORT

For å bli kjent med Lexus sin unike og intense forpliktelse når det gjelder sportslige ytelser kan du bare ta en titt på superbilene og løpsbilene våre. Du vil oppdage utrolig heftige kjøreopplevelser, via nitid utvikling til prøvekjøring på bane.

INSPIRASJON TIL SUPERBIL

Den er et resultat av ekte lidenskap, og vår årelange streben etter å skape den ultimate kjøremaskinen ledet oss frem til den ikoniske superbilen LFA. Som et moderne ikon satte den en ny standard i en verden av kraftige ytelser. Og den ble vår personlige målestokk som inspirerte fremtiden når det gjelder Lexus-ytelse.

    Lexus ikoniske superbilen LFA sett fra siden Her i hvit parkert i garasjen ved kjørebanen
    Lexus sin ikoniske superbil LFA Hvit modell kjører på bane

INSPIRASJON TIL SUPERBIL

LEGENDARISK STATUS

Superbilen LFA er toppen av Lexus-ytelse og roten til vår F -filosofi. Den ble lansert på den 41. internasjonale bilmessen i Tokyo i 2010, og er fortsatt betraktet som en legendarisk superbil.

Den er eksklusiv og ettertraktet – bare 500 ble produsert. Et lite antall, men stor påvirkningskraft: LFA genererte ekte, positiv respons fra bilbransjen. Den lyser fortsatt i horisonten, og LFA har fortsatt å inspirere LC og andre F -modeller i Lexus-utvalget.

KLAR TIL LØP

Racingbanen er der hvor konkurransen er på sitt skarpeste, noe våre superbiler er trimmet for. De er utviklet for å hjelpe teamene å kle av konkurrentene når det gjelder hastighet eller andre aspekter ved ytelse.

    To andre Lexus modeller kjører på racingbane med en blå Lexus RC GT3

KLAR FOR BANE

VINNERFORMELEN

Lexus ble den første asiatiske bilprodusenten som vant et VLN Endurance Championship-løp på Nürburgrings nordsløyfe. En RC F GT3-prototype sikret totalseieren i VLN9-løpet 8. oktober 2016. Denne bemerkelsesverdige modellen er full av avanserte tekniske detaljer som sikter mot å få det aller beste ut av motoren på over 540 hestekrefter.

Den er utstyrt med spesialbygde frontstøtfangere for å redusere luftmotstanden. Bakspoileren er høy og bred for å generere tilstrekkelig marktrykk for å øke stabilitet og hastighet i selv de skarpeste kurvene. Alt dette og mer til gjør bilen verdifull for – og en ekte glede for – ethvert racingteam.

BANETRIMMET LUKSUS

Når vi er på banen, aktiveres alle sansene våre. Alltid årvåkne lærer vi noe nytt hvert eneste øyeblikk. Så tar vi vår innsikt og tilfører den til våre F -modeller og vårt F SPORT-utvalg. Resultatet? En raffinert, energigivende kjøreopplevelse, matchet med sportsligere styling.

 •     Sølvgrå Lexus RC F sportssedan selvladende hybrid kommer kjørende mot oss

  YTELSE

  F-MODELLER

  De er inspirert av vår F -filosofi, og F -modellene våre fremviser kjærligheten vår til lidenskap og ytelser. Sett deg bak rattet, og du vil bli oppleve et nytt nivå innen sanselig erfaring.

 •     En rød Lexus F Sport kjører under en bru

  YTELSE

  F SPORT

  Ta favoritten din blant Lexus-modellene og gi den et sportsligere uttrykk. Våre F SPORT-biler er utstyrt med designoppgraderinger på inn- og utsiden, i tillegg til en subtil oppgradering av fjæringen, noe som har en spennende effekt.