1. Electrified
  2. All-Electric
LEXUS ELECTRIFIED

HELELEKTRISK

Ønsk fremtidens kjøring velkommen i en helelektrisk Lexus som leverer kraft, effektivitet og en kjøreopplevelse som intet annet. Lavere bensinkostnader, lavere CO2 utslipp, og en smidig intuitiv reise er bare noen av fordelene fremtiden bringer.

HELELEKTRISK

MER OM HELELEKTRISK

Enkle å lade og spennende å kjøre, Lexus' helelektriske biler kombinerer elektriske krefter med presisjon. Nytt kjøreturen i et utsøkt interiør utformet av kyndige eksperter, helt tilkoblet til omverdenen og med et aerodynamisk eksteriør som skjærer gjennom luften.

LEXUS LANSERER HELT NY ELBIL

HELT NYE RZ

RZ er Lexus´ første helelektriske kjøretøy som er utviklet som elbil fra grunnen av. Den realiserer det spennende potensialet til helt nye teknologier som forbedrer ytelse og kjørekomfort.

 

 

 

NYE UX 300e

Oppdag evolusjonen til Lexus første helelektriske modell, med over 40% lenger rekkevidde, flere sikkerhetsfunksjoner, avansert teknologi og en mer helhetlig kjøreopplevelse.

TILKOBLET FREMTIDEN

Elektrisk betyr tilkoblet. Mobilteknologi og bil jobber i harmoni med hverandre for å by på en rekke tjenester - fra Finn min bil til Servicebooking - som gjør livet med bilen enkelt og sikkert.