1. Electrified
  2. All-Electric

HELELEKTRISK

EN NY MÅTE Å KJØRE PÅ

RZ har imponerende ytelser takket være høypresisjons motordreiemomentkontroll og optimal plassering av batteri og motorer som sørger for ideell vektfordeling og høy respons. Konseptet kalles «The Natural» og er basert på DIRECT4 firehjulstrekk med et dreiemomentkontrollsystem som fordeler kreftene mellom akslingene beroende på kjøreforhold og underlag. Det gjør at RZ 450 responderer direkte på sjåførens input og tar Lexus Driving Signature til et nytt nivå.

AVANSERT KONTROLL

Et One Motion Grip system og et yoke-lignende ratt skaper en bedre kobling mellom menneske og maskin via elektriske, ikke mekaniske, signaler. Denne koblingen forbedrer kvaliteten og overføringshastigheten av essensiell kjøreinformasjon. One Motion Grip gir utmerket manøvrering og tillitsvekkende ytelser gjennom presis datastyring og eliminerer unødvendige vibrasjoner fra dekk og bremser.

EKTE FIREHJULSTREKK

DIRECT4, et firehjulstrekksystem med dreiemomentkontroll som er en første for Lexus, og en nyutviklet eAxle-motor fordeler kontinuerlig og presist dreiemomentet mellom alle fire hjul. Det responderer på kontakten med underlaget og uavhengig av kjøreforhold for å skape en engasjerende kjøreopplevelse i tråd med intensjonene til sjåføren. Viktig informasjon som svinghastighet og styrevinkel bidrar til å optimalisere distribusjonen av dreiemoment og med det til utmerkede kjøreegenskaper og stabilitet.

DEDIKERT PLATTFORM

RZ 450e bruker en dedikert elbilplattform (e-TNGA) som har en betydelig innvirkning på ytelsene til bilen og som bidrar til kjøregleden. Plattformen byr på god stabilitet og komfort ved å plassere batteriet under gulvet og slik gi bilen et lavt tyngdepunkt og treghetsmoment.

DEN NESTE GENEREASJONEN ELEKTRISK

HOLD DEG OPPDATERT OM RZ 450e

MER OM HELELEKTRISK

Enkle å lade og spennende å kjøre, Lexus' helelektriske biler kombinerer elektriske krefter med presisjon. Nytt kjøreturen i et utsøkt interiør utformet av kyndige eksperter, helt tilkoblet til omverdenen og med et aerodynamisk eksteriør som skjærer gjennom luften.

NYE UX 300e

Oppdag evolusjonen til Lexus første helelektriske modell, med over 40% lenger rekkevidde, flere sikkerhetsfunksjoner, avansert teknologi og en mer helhetlig kjøreopplevelse.

TILKOBLET FREMTIDEN

Elektrisk betyr tilkoblet. Mobilteknologi og bil jobber i harmoni med hverandre for å by på en rekke tjenester - fra Finn min bil til Servicebooking - som gjør livet med bilen enkelt og sikkert.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ