1. Electrified
  2. All-Electric
  3. Benefits
HELELEKTRISK

FORDELER

Nullutslipp: lavere driftskostnader og raffinement uten sidestykke: en helelektrisk Lexus byr på fordeler utover rene krefter og hvor herlig den føles på veien.

01

NULLUTSLIPP

15 år med banebrytende forskning har resultert i en elektrisk motor som ikke avgir CO 2 forurensning. Verden blir et renere sted mens du drives frem av en motor med imponerende ytelser. Når batteriet når slutten av levetiden, har vi en tilbakekjøpsordning for å sikre at det håndteres trygt og ansvarlig.
02

LAVE DRIFTSKOSTNADER

Besparelsene starter så snart du begynner å kjøre. Diesel og bensin blir fjernet fra ligningen, noe som betyr at du ikke lenger er prisgitt verdens oljepris. Strømkostnadene har en tendens til å være mer stabile og lettere å forutsi over tid. Vedlikehold er også enklere. Elbiler har færre bevegelige deler, ikke eksosanlegg, mindre og mer effektive kjølesystemer, ingen olje, ingen motorfiltre og ingen registerreimer. Det er mindre slitasje på bremsene. Bruk mer tid på veien og mindre på verksted.
03

LAVE STØYNIVÅER

Tidlig morgener og sene kveldsturer kan oppleves uten å vekke nabolaget. Den elektriske motoren utfører sitt imponerende arbeid så å si lydløst. For sjåføren inne i kupeen er det en unik, beroligende opplevelse, der bare den lave knatringen av gummi mot asfalt indikerer hvilke krefter som er i bevegelse. Fremtiden lyder stille.

GJENNOMTESTET

Tillit og pålitelighet er en integrert del av en fantastisk kjøreopplevelse. Lexus' elmotor har blitt testet over mange millioner kilometer av kyndige sjåfører som har bidratt til å foredle alle aspekter ved ytelsen.

Alle biler er utstyrt med vårt avanserte Lexus Safety System + , og du nyter bedre kontroll på grunn av en bedre balanse takket være optimal plassering av gjenstander som batterier og elektriske motorer. Steer-by-wire-teknologi fjerner behovet for en mekanisk kobling, og gir deg en uhindret styrefølelse og respons.

 

SKATTEBESPARELSER OG INSENTIVER

Når regjeringer over hele verden oppmuntrer til å gå over til elbil gjennom lavere avgiftssatser og insentiver for å installere hjemmeladere, bidrar også det til den fantastiske følelsen av å kjøre en elbil fra Lexus. I Norge er vi i front av denne utviklingen.