1. Electrified
  2. Experience Electrified
LEXUS ELECTRIFIED

OPPLEV ELECTRIFIED

Oppdag hvordan Lexus stadig presser elektrifiseringsteknologiens grenser for å skape nye kjøretøy og en kjøreopplevelse uten sidestykke.

DET ER HVORDAN DET FØLES

I over 15 år har Lexus revolusjonert og perfeksjonert elektrifisering, som har resultert i spennende, effektive og pålitelige biler og nær stillegående drivlinjer – med en dynamisk kjøreopplevelse som også beskytter planeten. Verdensledende teknologi gjør alt trygt, sømløst og luksuriøst. Neste generasjons biler er her.

HELT ELEKTRISK

ET NYTT ELEKTRISK KJØRETØY FRA LEXUS

Lexus RZ er bygget på den helt nye e-TNGA plattformen, laget for å gi en enestående opplevelse som setter standarden for elektrisk kjøring ved å kombinere Lexus komfort, med overlegen dynamisk ytelse.
PLUG-IN HYBRID

OPPDAG HELT NYE NX

Føl hvert øyeblikk i neste generasjons Lexus-SUV. Den helt nye Plug-In Hybriden NX er fullspekket med innovative funksjoner, spenstig ytelse og klasseledende effektivitet – pakket inn i et nydelig design.
SELVLADENDE HYBRID

NYE ES 300h

Lær om den splitter nye selvladende hybriden som gir glede i hver sving. ES 300h er en ideell kombinasjon av eleganse, ytelse og komfort.

TAKUMI-MESTERE

Den moderne teknologien du finner i våre elektrifiserte kjøretøy kombineres med det tradisjonelle håndverket til våre ´Takumi´-mesterhåndverkere – som, med årevis av erfaring og en urokkelig dedikasjon til detaljer, bemerkes i hvert element. Fra den vakre håndslipte lakken til renromsmonteringen av de elektriske komponentene.

Hele reisen tar plass i komforten av håndsydde skinnseter, med ´Sashiko´-inspirert design – en tradisjonell japansk lappeteknikk som både styrker trekket, og tilegner det en helt særegen stil.

Helt til slutt før kjøretøyet ruller ut av fabrikken gjennomføres det ikke bare en, men samtlige kvalitetssjekker. Den elektrifiserte nåtiden fører med seg tidløs kvalitet.

INDUSTRILEDENDE TEKNOLOGI

Helt siden vi lanserte vår første luksus-sedan for over 30 år siden, har Lexus blitt et synonym for eksepsjonelt design, enestående kvalitet og velutført håndverk. Men kanskje viktigst av alt – en pionér og leder innen elektrifisering av luksusbiler.

LF-Z ELECTRIFIED KONSEPT

Konseptbilen LF-Z Electrified er en sniktitt på ytelsen, designet og teknologien Lexus planlegger å realisere innen 2025. Konseptet er en materialisering av ekspertisen, kunnskapen og teknologien tilegnet gjennom årevis med utvikling og perfeksjonering av den velkjente Lexus Driving Signature og våre elektrifiserte drivverk. Resultatet er biler med en eksepsjonell respons og en kjøreopplevelse som gir sjåføren en følelse av ´å være ett´ med bilen.