1. Electrified
  2. Electrified Pioneers
LEXUS ELECTRIFIED

PIONERER INNEN ELEKTRIFISERING

INDUSTRILEDENDE TEKNOLOGI

Siden lanseringen av vår første luksussedan for over 30 år siden, har Lexus blitt et synonym for eksepsjonell design, kvalitet og håndverk. Kanskje enda viktigere, Lexus er også en pioner og leder innen elektrifisering av luksusbiler.

I mer enn 15 år har Lexus skapt teknologi i verdensklasse for å forbedre den menneskelige opplevelsen og komme samfunnet som helhet til gode. Gjennom å lede verden som en pioner innen elektrifiseringsteknologi, har gjennombrudd som to-trinns reduksjonsgir og flertrinns hybridsystem satt standarden for en helelektrisk fremtid.

TAKUMI HÅNDVERKMESTERE

Den ultramoderne teknologien til våre elektrifiserte kjøretøyer er kombinert med tradisjonen til våre 'Takumi' mesterhåndverkere. Fokuset på detaljer ses i alt fra den vakre håndslipte lakken til monteringen av elektriske komponenter i et eget, klinisk rent rom.

Din spennende reise foretas i komfort - i håndsydde skinnseter med design inspirert av ‘sashiko’, en tradisjonell japansk quilteteknikk som gir både styrke og en særegen stil til setetrekkene.

Til slutt, før kjøretøyet ankommer hjemmet ditt, blir det sjekket og deretter kontrollert på nytt for perfeksjon. Elektrifiseringsalderen byr på tidløs kvalitet.

LF-30 KONSEPTBIL

Å hvile på laurbærene er ikke et alternativ, og det er derfor vi nylig lanserte konseptbilen LF-30. Kjøretøyet er skapt for å nytes og tilbyr førerfokusert kontroll og et aktivt luksuriøst salongmiljø, alt innpakket i et elegant og futuristisk eksteriør. Den drar nytte av over to tiår med elektrifiseringserfaring, med sine fire elektriske motorer, en i hvert hjul, steering-by-wire og Lexus' avanserte holdningskontroll, og lover en kjøreopplevelse som ingen andre.

Et innovativt interiør bruker autonome teknologier og en ny avansert holdningskontroll som tar kjøreglede til neste nivå. Neste generasjons grensesnitt inkluderer gestkontroll og forbedret presentasjon av kjøretøyinformasjon gjennom Augmented Reality. Sidevinduenees opasitet kan justeres fritt, og gir deg vidstrakt utsikt over det omkringliggende landskapet eller privatliv når du ønsker det.

 

 

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ