1. Electrified
  2. Self-Charging Hybrid
  3. Benefits
SELVLADENDE HYBRIDER

FORDELER

Lexus' selvladende hybrider er snillere mot både miljøet og lommeboken. Med overlegen drivstoffeffektivitet og reduserte utslipp kan du også redusere vedlikeholds- og driftskostnader.

GRØNNERE

Våre selvladende hybrider reduserer utslippet av skadelige gasser til en tiendedel av Euro 6-standarden fra 2014.

Mange større tettsteder og byer på tvers av EU har introdusert lavutslippssoner som et ledd i EUs mål om å bli klimanøytralt.

Kjøretøy med høye utslipp er enten forhindret fra å kjøre inn i området, eller betaler for å gjøre det. Biler med lave utslipp, som Lexus' selvladende hybrider, slipper inn gratis.

LAVERE KOSTNADER

Selvladende hybrider er gjerne mer kostnadseffektive å kjøpe, eie og drive enn tilsvarende dieselmodeller.

Lavere vedlikeholdskostnader

På lang sikt kan man spare mye på at hybridsystemet er fritt for kløtsj, registerreim, startmotor, turbo, dynamo og så videre.

Kostnader til reservedeler blir også betydelig lavere, ettersom Lexus' hybrider sliter mindre på bremseklosser og dekk.

Med en årlig Hybrid Helsesjekk sikrer du at du får hentet ut det beste fra din Lexus Hybrid. En Hybrid Helsesjekk er gratis som del av en Lexus service. Men hvis du ikke har en service planlagt kan du når som helst ta den uavhengig av service.

LETTER HVERDAGEN

Lexus' selvladende hybrider betyr ingen ladekabler. Ingen diesel. Ingen kompromisser. Du trenger aldri plugge en hybrid fra Lexus i en stikkontakt - de er alltid ladet og klare til å kjøre når du trenger det.

BEKVEMMELIG OG KOMFORTABELT

Samtlige selvladende hybrider fra Lexus har automatgir. Det gjør dem avslappende og behagelige å kjøre. Alle biler som er testet har fått 5 stjerner hos Euro NCAP og kommer, som en ekstra trygghet, med en 5 års / 100 000 km* garanti på hybridsystemet**

*Den som inntreffer først
**Hybridbatteri, Hybridbatteri styringsenhet (ECU), Hybridstyringsenhet (ECU), transformator
  • AUTOMATGIR
  • 5 års garanti