1. Electrifying Experiences
  2. Controlled Exhilaration

KONTROLLERT NYTELSE

Friske ytelser og full kontroll. Uten gir til å hindre dreiemomentet, akselererer Lexus UX 300e jevnt og hurtig. Klikk på elementene til sykkelen under for å finne ut mer om UX 300e.

RIKTIG BALANSE

UX' solide base og plassering av batteriet sørger for at bilen sitter ekstra godt i svingene. Kjøreegenskapene er tillitsvekkende og føles naturlige.

AEROSTABILISERENDE BAKLYS

Baklysene både drar blikket til seg og bidrar til de aerodynamiske egenskapene. Med baklys som fungerer som en spoiler nyter du økt stabilitet i sidevind, samtidig som du imponerer med det ikoniske tverrgående lyset som strekker seg i hele UX 300es bredde.

SASHIKO QUILTING

Nyt turen i myke skinnseter med design inspirert av sashiko, en tradisjonell japansk quilte-teknikk som brukes til å lage judo og Kendo kampsportuniformer. Det quiltede skinnet er dekorert med perforeringsmønstre formet som matematiske kurver og graderinger.

LEXUS LINK

Lexus Link-appen sørger for å holde deg tilkoblet til våre konnektivitetstjenester. Fra Finn Min Bil til å dele reisen din, er du ett med bilen. Og du har full kontroll over vedlikehold og service gjennom automatisert påminnelser og enkel service-booking.

UTFORMET KONTROLL

Det håndsydde rattet ligger godt i hendene, med girhendler bak rattet som fremhever sportslighet og umiddelbar respons.

KREFTER SOM VARER

Kjør inntil 315 kilometer mellom ladninger med et banebrytende elektrisk drivverk tuftet på erfaringene fra byggingen av mer enn 1.6 millioner selvladende hybrider siden 2004.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ