1. Elvett

LEXUS ELECTRIFIED

Det kan være en rekke områder å vurdere når man skal ta steget over til en helelektrisk bil.
Her på denne siden har vi samlet ulik informasjon som vi tror du kan sette pris på.


 • LEXUS LADENETTVERK

  Som Lexus-kunde har du tilgang til et av Europa og Norges største ladenettverk med mer enn 17 000 ladepunkter bare i Norge, fordelt over hele landet. Du kan lade med både kort og app, og får alle ladeutgiftene på samme faktura – uavhengig av leverandør.


 • LEXUS-KODEN

  Omotenashi, det japanske ordet for gjestfrihet, er kjennetegnet på den japanske kulturen. Det gjelder også for Lexus. I praksis innebærer Omotenashi perfeksjon, respekt og omtanke – leveregler vi jobber etter hver dag.
   


 • ELVETT PÅ VEIEN

  Godt elvett er lik godt veivett. Som elbilist er det noen tips og triks som kan gjøre livet på veien enklere, gi deg mer ut av batteriet og elbilen din. Vi håper de kommer til nytte. God tur!
   


 • 100 % MILJØFORPLIKTET

  Lexus ønsker å være en god bransjerepresentant og lede an i miljøutfordringene. Vi et stolte av å ha tatt positive miljøgrep lenge før lovgivningen gjorde det til et krav. Noe av det viktigste vi gjør er å bygge for å vare. For i varighet ligger svaret på dagens største problem: overforbruk.


 • DETTE BØR DU TENKE PÅ SOM ELBILEIER

  Enten du nettopp har kjøpt elbil for første gang, eller vurderer å ta steget fra fossilt til elektrisk, kan det fort dukke opp en del spørsmål. Hvilke ladeløsninger finnes? Må man ha ladeboks hjemme? Hvordan lader man på tur? Og når man først er på tur, hvordan kjører man mest effektivt? Vi har gjort vårt beste for å gi deg en lettlest guide, med gode råd.