1. Elvett
  2. Lexus ladenettverk

LEXUS LADENETTVERK

Som Lexus-kunde har du tilgang til et av Europa og Norges største ladenettverk med mer enn 17 000 ladepunkter bare i Norge, fordelt over hele landet. Du kan lade med både kort og app, og får alle ladeutgiftene på samme regning – uavhengig av leverandør.

LAD MED KORT ELLER APP

Du kan bruke både kort og appen Lexus Link+ på alle type ladere: normallading, hurtigladere og lynladere.

Ladekortet (RFID-kort) bestiller du og mottar i posten. Kortet brukes på samme måte som et kredittkort og «tæppes» på ladeboksen når du kobler deg til ladepunktet.

Bruker du appen, starter du ladingen direkte i appen. Fordelen med app er at den også viser type ladere, hvor de er plassert, hvilke ladere som passer din bil, batterikapasitet og lar det overvåke ladetiden.

Bekymringsløs lading kurerer rekkeviddestress

Som medlem av Lexus Ladenettverk trenger du ikke tenke på ulike ladeapper og -kort, ulike kontoer eller ladeleverandører. Lexus Ladenettverks store fordeler er bekymringsløs lading og friheten til å lade hvor som helst, når som helst og med en hvilken som helst leverandør – og likevel få alt på én regning. Ett kort – én faktura – enklere blir det ikke.

Lading uten grenser

Som medlem i Lexus Ladenettverk kan du lade på ett abonnement i 20 europeiske land. Og nettverket utvides kontinuerlig. Selv om du lader i et land med annen valuta enn din egen - får du alltid én samlefaktura på slutten av måneden i din egen valuta. 

Velg mellom tre abonnementer

Tariff Go

Dette abonnementet passer deg som bare lader av og til, og bare langs veien. Du har ingen faste utgifter i måneden, men betaler et engangs aktiveringsgebyr* og et mindre startgebyr* hver gang du lader.

Tariff Active

Dette abonnementet er for deg som lader litt oftere. Her betaler du et lite, fast månedsbeløp*, men har ingen startgebyr per ladeøkt, og får 5 % avslag på prisen per kWh.

Tariff Active+

Dette er abonnementet for de som hurtiglader ofte. Abonnementet har et fast månedsbeløp*, ingen startgebyr på ladeøktene og gir 20 % avslag på prisen pr. kWh.