concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS BILLÅN

EN ENKEL OG FLEKSIBEL MÅTE Å BLI EIER AV EN LEXUS

960x360 walking couple

La oss ta hånd om bedriftens billån, og få en enkel og fleksibel finansieringsløsning med kun bilen som sikkerhet.

Billån passer best for bedrifter som vil eie og finansiere egne biler. Med Lexus Billån får bedriften en fleksibel finansiering tilpasset egne behov, normalt med bilen som eneste sikkerhet for lånet.

NEDBETALINGSTID
Nedbetalingstiden kan være opptil 10 år avhengig av bedriftens ønsker og behov.

Et billån gir økt fleksibilitet ved endrede bilbehov, da du står fritt til å løse inn lånet når som helst, uten ekstra omkostninger.

Din Lexus forhandler hjelper deg gjerne med å finne rett løsning for deg og din bedrift.

LEXUS FLEXILÅN

NÅR BEDRIFTEN ØNSKER Å EIE OG KJØPE BIL OFTERE

960x360 shoppingbags

Ettersom en Lexus har god annenhåndsverdi, kan vi trygt sette et forutbestemt restlån ved utløp av finansieringsperioden og la nedbetalingen skje i takt med forventet verdifall og ned til en estimert markedsverdi.

Med Lexus Flexilån får bedriften en lavere månedlig nedbetaling enn ved et klassisk billån.

Et Flexilån etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris, avhengig av modell og total kjørelengde.

Ved kontraktens utløp har du flere valg:

  • Bytte til en ny Lexus
  • Beholde bilen og forlenge lånet
  • Selge bilen og innfri restlånet

LEXUS LEASING

NÅR BEDRIFTEN VIL LEIE FREMFOR Å EIE

960x360 businessman driving

Ved leasing vil Lexus Financial Services stå som eier av bilen, og bedriften stå som leietaker i en avtalt tidsperiode, normalt 36 måneder. Leasing reduserer bedriftens kapitalbinding og bidrar til bedre likviditet da leien normalt kan utgiftsføres direkte i regnskapet. I tillegg slipper du å bekymre deg for et eventuelt verditap.

Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr, kjørelengde og restverdi. I tillegg til selve månedsleien tilkommer vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

I god tid før leieavtalen opphører vil du bli kontaktet slik at du skal kunne planlegge neste bilbytte. Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Lexus-forhandler. Denne vil da vurderes i henhold til inngått leieavtale med hensyn til avtalt kjørelengde og utstyr samt eventuelle skader eller unormal slitasje.

LEXUS LEASING PLUS

ENKELT OG OVERSIKTLIG BILHOLD

960x360 man inside car

Ved å velge Lexus Leasing Plus får du et enkelt, trygt og oversiktlig bilhold med alle dine bilrelaterte utgifter samlet på en månedlig faktura. Dette inkluderer leiebeløpet, drivstoff, serviceavtale, forsikring, dekkhotell, mm.

DRIVSTOFFKORT
Nyt godt av våre drivstoffkort med gode rabatter på drivstoff og vask. Kortet kan benyttes til å betale for parkering i en rekke parkeringsanlegg i hele Norge.

SERVICEAVTALE
Med serviceavtale inkludert, og med kostnaden fordelt på dine månedlige fakturaer, har du full kontroll på utgiftene.

LEXUS FORSIKRING
Lexus Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Lexus kunde. Ved valg av Lexus Leasing Plus vil din forsikring bli fordelt på de månedlige terminene. Tilbud på Lexus forsikring får du hos din Lexus forhandler.

Lexus Leasing Plus reduserer dine kostnader og lar deg frigjøre verdifull tid til å fokusere på dine viktigste arbeidsoppgaver.

LEXUS BILADMINISTRASJON

ENKEL OG EFFEKTIV OVERSIKT OVER BILHOLDET

Hvit Lexus RX 450h

Med Lexus Biladministrasjon får du én samlefaktura hver måned som gjør det enklere å holde oversikt over hele bilparken. En samlefaktura kan inneholde våre basis-tjenester samt de tilleggstjenestene dere måtte ønske, eksempelvis drivstoff, forsikring, service, dekkhotell, reparasjoner, vask, bompasseringer, parkering, årsavgift, m.m.

ONLINE RAPPORTERING
Vi tilbyr en online rapporteringsmodul som omfatter finansierings-, administrasjon og nøkkeltallsrapportering. Her får du enkelt oversikt over kostnadene på hver enkelt bil eller hele bilparken totalt.

LEXUS FINANSKALKULATOR

SE HVA DRØMMEBILEN KOSTER PR. MÅNED

960x360 LFS man at desk

BYGG DIN DRØMMEBIL OG SKREDDERSY FINANSIERINGSLØSNINGEN

Vår finanskalkulator gjør det enkelt å beregne den månedlige kostnaden. Du velger først bilmodell, motor, farge og tilleggsutstyr.

Gå videre til finansiering og se på de ulike løsningene. Du kan selv skreddersy en løsning som passer ditt behov ved å justere på løpetid, kjørelengde, forskudd, etc.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER