concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

NYE RX

NYE RX 450h FÅR SIN EUROPAPREMIERE PÅ FRANKFURT MOTOR SHOW. SOM DEN MESTSELGENDE MODELLEN SIDEN MERKETS START I 1989 MED CA 2.2 MILLIONER BILER, REPRESENTERER RX-MODELLEN 3 AV 10 SOLGTE LEXUS.

SPENNENDE DESIGN

Nye RX inntar hovedscenen på bilutstillingen i Frankfurt 2015. Den skarpeste Lexus som noensinne ble skapt i våre designstudioer kombinerer en blanding av sofistikerte furer og kurver som representerer en dristig utvikling i modellens styling. Nye RX deler samme design-DNA som andre nylig lanserte modeller i Lexus' utvalg.

SPISSTEKNOLOGI

Inne i kupeen byr RX på et uslåelig nivå med sofistikert luksus som standard. Til og med luftkvaliteten har blitt forbedret takket være prisvinnende Nanoe®-teknologi. Passasjerenes sikkerhetsnivå er også høyere med Lexus Safety System +. Systemet benytter millimeterbølgeradar og et kamera for å registrere potensielt farlige situasjoner forut.

SE LEXUS
PRESSEKONFERANSEN

DEN NYE RX
VIRTUAL REALITY-OPPLEVELSEN

LEXUS-STANDEN I FRANKFURT BYR PÅ EN RX VIRTUAL REALITY-OPPLEVELSE MED TEKNOLOGI FRA OCULUS RIFT. DU KAN OGSÅ LASTE NED APPEN TIL SMARTTELEFONEN ELLER NETTBRETTET.

NYE CT OG IS SPORT

DEN SPORTSLIGE KARAKTERISTIKKEN TIL CT OG IS FORSTERKES YTTERLIGERE MED INTRODUKSJONEN AV EN NY SPORT-VARIANT. BEGGE MODELLENE HAR FÅTT SPORT-DESIGNELEMENTER OG ER TILGJENGELIG OVER HELE EUROPA FRA SEPTEMBER 2015.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER