ET SMARTERE ALTERNATIV TIL DIESEL

Lexus' selvladende hybrider kombinerer sømløst bensineffekt og elektrisk kraft. En Lexus selvladende hybridbil lades mens du kjører. Ingen ladeproblematikk, ingen diesel, ingen kompromisser. Enten den er en kompakt kombikupé, en SUV, en sedan eller en sprek sportskupé, vil modellutvalget av Lexus selvladende hybrider tilpasse seg dine behov og din livsstil. Med uovertruffen ekspertise, og med over 1,3 millioner solgt over hele verden, tar vi den hybride luksusen solid inn i nåtiden.

LEXUS SELVLADENDE HYBRID

Velg hvor du vil utforske fordelene med Lexus selvladende hybrid.

SLIK VIRKER LEXUS SELVLADENDE HYBRIDER HYBRID

Den optimale kombinasjonen av drivstoff og elektrisk kraft.

PRESTERER PÅ DIN KOMMANDO

Gjør deg klar for en ny standard innen hybrid ytelse.

INGEN KOMPROMISSER

Stil, plass og energieffektivitet. Ja, du kan få alt sammen.

LEXUS SELVLADENDE HYBRID

Vi bygger en verden fri for kompromisser gjennom å kombinere fantasi og teknologi. Vår tilnærming gjør Lexus selvladende hybridmotorer til et smartere alternativ til en dieseldrevet motor. Våre Takumier har bidratt til den høye luksuskvaliteten, slik at du virkelig kan nye kjøreturen. Lexus Hybrid: ingen ekstern lading, ingen distraksjoner, ingen kompromisser.


 

 
  Lexus selvladende hybrid biler oversikt over samtlige Lexus bilmodeller
Rød Lexus F Sport selvladende luksus hybrid

LEXUS SELVLADENDE HYBRID

DE BESTE LUKSUS-HYBRIDENE I VERDEN

Allerede i 2004 var vi den første luksusbilprodusenten i verden som tilbød hybridteknologi kombinert med ren luksus. I dag har vi den erfaringen som kreves for å tilby en av verdens mest effektive hybridopplevelser.

Hittil har vi solgt over en million selvladende elektriske hybrider. Vi stopper ikke der. Vi vokser jevnt og vi fortsetter med å utfordre oss selv. Vår innovasjonsglede er grunnen til at vi har et større utvalg av hybridbiler enn noen annen luksusbil-produsent.

Oppdag fordelene ved Lexus Hybrid og finn ut grunnen til at vi har Norges mest fornøyde bileiere.

HELE MODELLUTVALGET

Fra en smart kompakt, dynamisk sedan til en slående SUV har vi et større utvalg av hybrider enn noen annen luksusbilprodusent. Finn ut hvilken selvladende hybrid fra Lexus som passer deg og din livsstil.

LEXUS MULTI STAGE HYBRID

I en verden der det gjelder å være først ute, leder Lexus virkelig an. Vår historie bygger på å utfordre det forventede, gjennom innovasjon med førsteklasses ytelser. Dette er ekstra tydelig i LS 500h og LC 500h.

 • 
 

 
  Lexus luksusbil interiør med multistage hybridsystem

  VÅR INNOVATIVE HYBRIDTEKNOLOGI

  ALLTID KLAR TIL Å UTFORDRE

  Vi tar hybridytelsene til et nytt nivå gjennom vår unike selvladende Multi Stage Hybrid-system. Den verdensledende hybridteknologien fra Lexus er formet ut fra vår søken etter at vi hele tiden vil forbedre oss.

  Hurtigere girskift, presisjonskontroll, responsiv kjøring og de spennende ytelsene til en 10-trinns girkasse er inkludert som standard.

  Resultatet er hittil uante ytelser fra et hybridsystem, kombinert med utsøkt luksus, ypperlig effektivitet og redusert miljøavtrykk, som er klar til å respondere på din minste kommando.

 • 
 

 
  Sportskupéen Lexus LC 500h blå utgave fargen Structural Blue kjørende fra oss Med Multi Stage Hybridsystem

  HYBRIDYTELSER

  ALLTID KLAR TIL Å LEVERE

  Sportskupéen LC 500h og flaggskipsedanen LS 500h drives av vårt selvladende Multi Stage Hybrid-system.

  Det innovative systemet er unikt for Lexus og gir deg kraft når du virkelig trenger det. Dessuten tilbyr den en usedvanlig kjøreglede, samtidig som du får full kontroll på veien. La oss utfordre dine forventninger - oppdag en ny, raffinert kjøreopplevelse fra Lexus.

Å EIE EN HYBRID

Min Lexus

Når du eier en Lexus selvladende el-hybrid finnes alltid vår prisvinnende service i nærheten. I Min Lexus-portalen kan du håndtere ulike funksjoner som forenkler ditt eierskap online.

Vedlikehold

Til tross for sin avanserte teknologi er Lexus-hybridene problemfrie å vedlikeholde. Hybridvedlikehold er hverken mer komplekst eller dyrere enn om du hadde valgt en bil med bensin- eller dieselmotor.

Driftssikkerhet

Våre hybridsystemer er like driftssikre som tradisjonelle kraftkilder, og selvladingsteknologien sørger for at du aldri står der med tomt batteri.

Service

Service for din Lexus-hybrid er enkelt med vår Hybrid Health Check som er en del av vår standard Lexus-service.

Garanti

Hybridbatteriet dekkes av en femårs garanti, som utvides med ett år for hver Hybrid Health Check.

Økonomi

Nyt godt av de økonomiske fordelene og fleksible alternativene for finansiering som elhybrid medfører. Levert av Lexus Financial Services.