LEXUS SELVLADENDE HYBRID

HYBRID FOR NÆRINGSLIVET

Miljøansvarlig, økonomisk, innovativ luksus. Firmabilen som yter like bra som virksomheten din – et smartere alternativ til diesel.

DET SMARTE VALGET

Det er ikke bare privatpersoner som kan nyte godt av overlegen drivstoffeffektivitet, avanserte førerstøttesystemer og Takumi-design og -håndverk. Når vi legger til Lexus' ytelse og innovasjon, er det å kjøpe en Lexus selvladende hybrid et intelligente valg for enhver virksomhet.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HYBRID FOR NÆRINGSLIVET

  ALLTID BEREDT TIL Å REDUSERE UTSLIPPENE

  Lexus' hybridmodeller er den smarte måten å redusere virksomhetens karbonavtrykk på. Vår nyskapende teknologi utgjør en forskjell for lokal og global miljøforurensning ved å redusere skadelige utslipp og bidrar til renere luft i din by.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HYBRID FOR NÆRINGSLIVET

  ALLTID BEREDT TIL Å REDUSERE KOSTNADENE

  Lexus-hybridenes nyskapende teknologi og etterprøvde drivstoffeffektivitet reduserer motorenes gangtid, noe som betyr innsparinger.

  Å eie en Lexus selvladende hybridbil er som å eie en hvilken som helst vanlig bil – aldri vanskeligere, men i stedet med ekstra fordeler. Du kan forvente den eksepsjonelle driftssikkerheten til en Lexus, ingen ekstra vedlikeholdskostnader og en Hybrid Health Check som inngår i alle servicer.

  Hybrider er ikke bare drivstoffeffektive: De kan også på annen måte bidra til virksomhetens bunnlinje. I løpet av en treårig brukssyklus kan hybrider bidra til lavere firmaskatt samt lavere skatt på personlige tilleggsytelser.

  Å gå over til hybridbiler fra Lexus- kan være en meget god investering for virksomheten.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HYBRID FOR NÆRINGSLIVET

  ALLTID BEREDT FOR EN KOMFORTABEL TUR

  Kom frem til bestemmelsesstedet med stil. Vår doble kraftkilde gir deg kjapp, betryggende effekt på veien og bedre komfort over lengre strekninger.

  Den drivstoffeffektive tilnærmingen til samtlige selvladende hybridbiler fra Lexus resulterer i stillere kupéer, der du kan slappe av og fokusere – alt er utformet etter Takumi-håndverkets strenge krav.

  Så enten det er et viktig møte eller du bare trenger tid til å tenke, vil du ankomme frisk og opplagt og klar til å gjøre ditt beste.

MØT MODELLUTVALGET

Ta en kikk på hele modellrekken av Lexus selvladende hybrider for næringslivet, det største utvalget noen luksusbilprodusent kan by på.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS HYBRID

RAFFINERT LUKSUS

Håndverksmesterskap er ikke bare en finish, det er kjernen i vår tilnærming til absolutt kvalitet. Våre Takumi-håndverksmestere sammenfører tradisjonelle teknikker med moderne teknologi i alle trinn i produksjonsprosessen, fra utformingen av det smekre, ytelsesorienterte chassiset til håndbearbeidede interiører, og alt spiller sammen for å skape et utsøkt sluttprodukt.

Våre intelligente sikkerhetssystemer, Lexus Safety System+ og Lexus Safety System+ A, bidrar også med nyskapende, høyteknologisk førerstøtte, de leser veien og førerens hensikter for å gi maksimal kontroll, selvtillit og komfort mens du kjører.

Trygghet for enhver bedriftsleder eller bilparkansvarlig.