concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

TILBAKE TIL ARTIKLER

“DET FORBLØFFENDE I BEVEGELSE” PÅ DESIGNUKEN I MILANO 2014

Det forbløffende i bevegelse

Italienske Fabio Novembre, japanske Nao Tamura og amerikanske MITs Tangible Media Group, ledet av professor Hiroshi Ishii har skapt unike responser til Lexus' merketema “Det forbløffende i bevegelse”.

Lexus ba designerne om å ta utfordringen med å uttrykke konseptet på en måte som var helt ny for deres kreative prosess.

Fabio Novembre presenterer livet som en dans med et konsept kalt ‘We dance’. Bevegelsen til denne dansen uttrykker livets morgen og trekker en direkte forbindelse tIL planetenes og galaksenes kosmiske bevegelse.

"Interconnection" fra Nao Tamura lener seg på naturlig bevegelse mens det utforsker menneskets gjensidige avhengighetsforhold til naturen.

MITs Tangible Media Group skaper “TRANSFORM”, som representerer en fusjon mellom teknologi og design som sikter på å inspirere tilskuerne med sine transformasjoner fra stillestående møbel til dynamisk maskin.

Alle disse kan ses på Circolo Filologico Milanese fra tirsdag 8. april 8 til søndag 13. april som en del av verdens største designbegivenhet, Salone del Mobile di Milano. Alle tre kunstnere vil være tilgjengelige for media den 8. april fra klokken 15.00 til 16.00.

Du får flere detaljer om Lexus Design Award https://www.lexus-int.com/lexus-design-award/2017

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER