concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

TILBAKE TIL ARTIKLER

NAO TAMURA

NAO TAMURA

DESIGNER

Nao Tamura studerte kommunikasjonsdesign ved Parsons School of Design i New York. Senere etablerte hun eget studio i Tokyo og er for tiden basert i New York City. Som et produkt av de kreative miljøene i Tokyo og New York City, gjør hennes løsninger seg like godt i 2-D- og 3-D-verdenen, med en forbløffende evne til å finne en følelsesmessig kobling til publikum. Nao avviser den type kategorisering som bransjens status-quo ofte insisterer på. Hennes unike løsninger er mer enn bare design og har en sjelden balanse mellom innovasjon og skjønnhet.

Nao Tamura har mottatt en rekke prestisjefylte priser, inkludert IF Product Design Award, Red Dot Award, Industrial Design Excellence Award (gull) og Milano Salone Satellite Award (1. pris).

FINN UT MER

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER