concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS SHORT FILMS

LEXUS KORTFILMER 2014

SOM EN DEL AV LEXUS' FOKUS PÅ Å OVERGÅ KUNDENES FORVENTNINGER OG GI EN LUKSURIØS OPPLEVELSE FOR KUNDENE OG GI KONTINUERLIG STØTTE FOR FREMTIDIGE FILMSKAPERE, KAN VI MED STOLTHET ANNONSERE LEXUS' KORTFILMER 2014. TO FILMER SOM BEHANDLER TEMAET, "LIVET ER FANTASTISK", HAR PREMIERE I TOKYO, LOS ANGELES OG NEW YORK. DISSE FILMENE ER PRODUSERT AV THE WEINSTEIN COMPANY OG ER REGISSERT OG SKREVET AV LOVENDE UNGE REGISSØRER OG FORFATTERE OG REPRESENTERER EN UNIK MULIGHET FOR UNGE FILMSKAPERE TIL Å UTVIKLE OG DELE SINE TALENTER PÅ DEN INTERNASJONALE SCENEN.

LEXUS KORTFILMER 2013

HVER GANG DU KJØRER EN LEXUS, VIL VI AT DET SKAL VÆRE EN EKTE FORBLØFFENDE OPPLEVELSE, MED EN KUNDEPLEIE SOM INGEN ANDRE KAN GI. HOS LEXUS KALLER VI DETTE Å 'SKAPE DET FORBLØFFENDE'. FOR Å UNDERSTØTTE DENNE SPENNENDE MERKEFILOSOFIEN, HAR VI NYLIG BEDT VERDENSKJENTE WEINSTEIN COMPANY OM Å PRODUSERE EN REKKE KORTFILMER SOM VIL GI SEERNE TILSVARENDE INSPIRASJON.

MER LEXUS

EN REKKE AMBISIØSE PROSJEKTER SOM UTFORSKER KOMPLEKSITETEN OG SKJØNNHETEN I BEVEGELSE – STARTER MED VÅRT FØRSTE PROSJEKT ‘TRINN’. TRINN ER HISTORIEN TIL EN GIGANTFIGUR SOM BEVEGER SEG GJENNOM EN STORBY I SØKEN ETTER DET SPESIELLE.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER