concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

TILBAKE TIL ARTIKLER

VI INTRODUSERER
SESONG 3

Lexus og The Weinstein Company kunngjorde i dag tilbakekomsten av den årlige kortfilmserien Lexus' kortfilmserie – men med en ny vri for filmskapere. For aller første gang vil Lexus' kortfilmserie være åpen for bidrag fra håpefulle regissører innen det verdensomspennende miljøet av filmskapere. Fra 15. juli 2015 kan nye filmskapere sende inn en kortfilm på 20 minutter eller mindre som et eksempel på deres tidligere arbeid, hvilket vil bedømmes på www.lexusshortfilms.com, i samarbeid med Withoutabox (https://www.withoutabox.com), den ledende tjenesten for filmfestivaler og filmskapere.

Den ble først lansert i 2013 som en måte å støtte en ny generasjon av kommende filmskapere, og Lexus' kortfilmserie har produsert og støttet markedsføringen av forhåpningsfulle filmskapere og kortfilmene deres.

“Lexus' kortfilmserie er en utmerket måte å anerkjenne nye filmskapere på og skape oppmerksomhet til kortfilmformatet,” uttalte Harvey Weinstein, en av TWCs styreledere. “I løpet av de to siste årene har vi sett at det finnes utrolige mengder uoppdaget talent. Vi er glade for at vi nok en gang kan samarbeide med Lexus på dette spennende prosjektet og fortsette å oppdage og sette fokus på fremadstormende filmskapere fra hele verden.”

Årets tema er “Forventning” – et ord som er en provoserende og nyansert inspirasjon som gir filmskaperne en innovativ plattform for fantasien. Filmskaperne vil bli invitert til å fortolke betydningen for sin egen fortelling og fortelle en historie basert på en egen visjon. Bidrag kan sendes inn til og med 25. oktober 2015. Da vil fire finalister bli valgt ut og kunngjort under avslutningsseremonien til Napa Valley Film Festival 15. november 2015. Produksjonen av filmene vil begynne i desember 2015.

De fire finalistene vil regissere kortfilmer som vil bli produsert og få premierevisninger gjennom The Weinstein Company. Filmene vil bli markedsført og distribuert til kinoene, og de vil delta på en turné til de beste filmfestivalene i verden, slik at filmskaperne får vist frem filmene sine. Filmskaperne vil også motta en programpakke for filmskaping og redigering.

Mark Templin (Executive Vice President for Lexus International) uttalte: “Vi er stolte over å fortsette vårt partnerskap med The Weinstein Company for å oppdage fremtidens filmskapertalenter og hjelpe dem med å realisere sine drømmer. Hos Lexus forsøker vi alltid å skape fantastiske opplevelser. Og Lexus' korfilmprogram gir oss en unik mulighet til å oppnå dette ved å skape liv til kommende filmskaperes fantasi og lidenskap gjennom fascinerende og underholdende filmer.”

En annen ting nå i juli er at Lexus' kortfilmteam, inkludert produsent Joey Horvitz, Executive Producer Lance Still og Loïc Charlon fra Lexus International, drar ut på veien og besøker filmfestivaler over hele verden for å promotere innsendingsprosessen, inkludert New Filmmakers LA, Rhode Island International Film Festival, Filmfestivalen i Venezia, Vancouver International Film Festival og Napa Valley Film Festival.

Utvalgte områder vil være vertskap for premierer og filmskaperpaneler for hver enkelt film på de fremste kortfilmfestivalene som starter i juni 2016. Filmskaperne vil returnere til Napa Valley Film Festival i 2016, der alle fire filmer blir vist sammen for første gang som en verdenspremiere.

"Vi er glade for at vi igjen samarbeider med Lexus om Lexus' kortfilmserie,” la David Glasser, konserndirektør i The Weinstein Company, til. “Vi er på jakt etter å finne nye og spennende måter å fortelle historier på, samtidig som vi også oppdager nye talenter. Dette programmet er en perfekt kombinasjon av begge deler, og vi ser alle frem til å se de neste store filmskaperne som kommer til syne i løpet av dette tredje året.”

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER