concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

TILBAKE TIL ARTIKLER

LEXUS KORTFILMVINNER JEANNIE DONOHOES FILM

HAR PREMIÈRE PÅ NAPA VALLEY FILM FESTIVAL

Lexus og The Weinstein Company drar til Napa Valley Film Festival 10. november for å se premièren på en spennende ny film, Game, som er skrevet og regissert av den prisvinnende filmskaperen Jeannie Donohoe. Hun er uteksaminert fra Columbia Universitys masterprogram innen film, og Donohoe har skrevet og regissert flere kortfilmer, blant annet Lambing Season og Public. Donohoe holder for tiden på med å utvikle sin første helaftens film, Flock.

Plottet i Game handler om en elev på videregående skole som flytter til en ny skole og bestemmer seg for å prøve å bli med på det regjerende mesterlaget i staten innen basketball for gutter. På banen viser spilleren ekstraordinære ferdigheter som gjør henne verdig til å komme med på laget. Men når laget oppdager denne elevens sjokkerende hemmelighet, går historien til et helt nytt nivå. I Game spiller også den kanadiske skuespilleren og tre ganger NBA-mesteren Rick Fox.

Game er en av fire filmer som er produsert av Joey Horvitz i The Weinstein Company som del av denne tredje sesongen av Lexus kortfilmer, et partnerskap mellom Lexus International og The Weinstein Company for å støtte fremadstormende filmskapere. De andre tre filmene i Lexus' kortfilmserie; Friday Night, MESSiAH og Et land holder pusten blir også vist på Napa Valley Film Festival.

Medstyrelederen i The Weinstein Company, Harvey Weinstein, sa: “Vi er svært glade over å være her på Napa Valley Film Festival for å se premièren på Game for første gang. Donohoes talent viser seg i filmen og uthever temaet for Lexus' kortfilmer, sesong 3 – Forventning.”

David Nordstrom, som er global markedsføringsansvarlig i Lexus International, la til: “Publikum vil ikke bare få muligheten til å oppleve Jeannies kreativitet og fantasi med Game. De vil også få muligheten til å se de andre prosjektene som er laget som del av Lexus' kortfilmer, sesong 3 – som alle er fylt med kreativitet og fantasi for et globalt publikum.”

“The Weinstein Company og Lexus International gleder seg over suksessen med dette partnerskapet til dags dato og kan bare håpe på å inspirere og oppmuntre enda flere filmskapere i hele verden gjennom disse filmene og programmets generelle initiativ” sa konsernsjef i The Weinstein Company, David Glasser.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER