concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

TILBAKE TIL ARTIKLER

LANDET SOM
HOLDT PUSTEN
KEV CAHILL

LEXUS KORTFILMVINNER VISES PÅ RAINDANCE FILM FESTIVAL

Lexus og The Weinstein Company viste Landet holdt pusten, skrevet og regissert av Kev Cahill, på Raindance Film Festival i september.

Best kjent for sitt arbeid med The Huntsman: Winter’s War, Thor: The Dark World og Alice Through the Looking Glass, og den prisvinnende Cahill bidro til den populære TV-serien Game of Thrones.

Landet holdt pusten viser en far som rives mellom å være vitne til mirakelet en fødsel er, og mirakelet det var at Irland nådde kvartfinalen i VM i 1990. Filmstjernene Sam Keeley, som nettopp var med i Burnt sammen med Bradley Cooper, og Barbara Brennan, kjent for sine roller i Veronica Guerin og A Date for Mad Mary.

David Glasser, som er konsernsjef i Weinstein Company sa: “Vi kan ikke være mer fornøyd med det arbeidet og de mulighetene som Lexus' kortfilmserie har skapt så langt. Cahills film er bare en av fire filmer som til fulle viser at det skjer noe magisk når du gir talentfulle mennesker en mulighet til å oppfylle drømmene sine.

David Nordstrom, som er leder for global merkevarebygging i Lexus International, la til, “Hvert år slutter aldri arbeidet til våre regissører å forbløffe oss. Vi er beæret over å være i kompaniskap med The Weinstein Company for å iverksette disse filmskapernes drømmer.”

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER