concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

ET FRISKT OG DRISTIG UTSEENDE:
INNI OG UTENPÅ

CT 200h er en av de reneste hybridene vi har bygget. De jevne ytelsene og lave CO2-utslippene er paret med banebrytende teknologi og prisvinnende raffinement. Hvis du liker en aktiv livsstil, vil du ha en bil som kan holde følge med deg. Derfor byr CT 200h på en dynamisk og spennende kjøreopplevelse, med selvladende hybridteknologi og smarte funksjoner for tilkobling.

Nå gir vi CT 200h et enda mer dynamisk og sportslig utseende inni og utenpå. Og fordi den er en fullhybrid, vet du at du ikke inngår kompromisser når det gjelder forbruk.

2017 lexus ct 200h fresh bolder look quote

MER EMOSJONELL, MER SPORTSLIG – DEN FORBEDREDE
CT 200h ER DEN IDEELLE KOMPAKTE HYBRIDEN FOR FOLK SOM LIKER FRISK KJØRING, MEN LIKEVEL BRYR SEG OM MILJØET

Chika Kako, sjefingeniør for CT 200h

LAVERE, RÅERE, DRISTIGERE

CT 200h har nå en lang, strømlinjeformet profil med en dristigere, bredere og lavere «spindelgrill». Som har et distinkt, nytt mønster, flankert av distinkte, juvellignende LED-hovedlys og kjørelys. Disse og andre dristige nye detaljer gir CT 200h et mer atletisk utseende.

Se deg rundt, og du vil se helt nye hel-LED, L-formede baklys som gir CT 200h et sportsligere og bredere uttrykk. Nedre del av bakre støtfanger er nå i metallic sølv og sort, med en form som forsterker bilens aggressive uttrykk. Mens de bakre reflektorene er malt metallic grå for å matche tåkelys-innfatningene foran.

Sportsligere hjul spriter opp profilen til CT 200h — fra standard 15-tommers hjul til F SPORTs 17-tommers hjul i mørk metallic lakk. Du kan også velge ti-eikers 16-tommers hjul, med sin maskinerte finish og mørk metallic lakk.

VELKOMMEN INN:
FORBEDREDE FUNKSJONER

Vi inngår aldri kompromisser, det er simpelthen ikke oss. Sett deg inn i CT 200h, og du vil oppdage utsøkte, intuitive funksjoner, utført i høykvalitetsmaterialer. Vår designfilosofi insisterer på at form alltid følger funksjon, og dette gjelder i aller høyeste grad CT 200h. For eksempel er vårt Lexus Navigation System nå utstyrt med en større 10,3-tommers bred skjerm.

En nylig utvidet interiørpalett med to-toners lekre skinnkombinasjoner; en blanding av stoff og slitesterkt kunstskinn og et nytt trekk helt i stoff – totalt er ni ulike valg tilgjengelige.

ENDA MER BEMERKELSESVERDIG

Nyt godt av fullhybrid drivstofføkonomi og lave utslipp, sammen med spenningen og den høye pulsen du får av F SPORT. Ferske endringer har gjort denne sportslige modellen enda mer bemerkelsesverdig.

Endringene omfatter sort metallic lakk og et oppdatert maskemønster for spindelgrillen. De nye frontlysene huser en enkel projektor med fjern-/nærlyspære. Noe som også er særegent for F SPORT er kullsort innfatning på frontgrillen og metallic sorte detaljer bak på bilen.

CT 200h byr på nye to-toners fargepaletter for F SPORT-modellen: Lava Orange CS og Heat Blue CL. På innsiden finner du eksklusive interiørkombinasjoner som inkluderer to-toners skinn, stoff og syntetisk skinn. Elegante Naguri-detaljer viser hvilket nivå av Takumi-håndverk du bare finner i F SPORT.

LEXUS SAFETY SYSTEM+ ER INKLUDERT

Den oppdaterte Lexus CT 200h er nå utstyrt med Lexus Safety System+. Dette omfatter kollisjonsvernsystem (PCS), dynamisk fartsholder, filskiftevarsler (LDA) med rattstyring, automatisk fjernlys (AHB) og veilskiltassistanse (RSA).

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER