concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

NYHETER OG ARRANGEMENTER

TILBAKE TIL ARTIKLER

LEXUS LC DRAR PÅ TURNÉ

LC On Tour

I kjølvannet av den storstilte mottakelsen til den nye Lexus-luksuskupéen, LC, på bilmessene i Detroit og Genève tidligere i år, vil bilen de neste seks månedene reise rundt i Europa, slik at den kan vises frem til bilentusiaster og potensielle kunder før den kommer for salg våren 2017.

På programmet står en rekke arrangementer og aktiviteter i mer enn 25 ikoniske europeiske byer, og det blir kjørt mer enn ti tusen kilometer.

Første mål for Lexus-sportskupéen er Madrid. På det eksklusive VIP-arrangement som holdes i dag, vil LC vil demonstrere lydsymfonien fra V8-motoren. Fra 10. mai vises bilen på bilmessen i Madrid.

Etter Madrid vil LC stoppe i Amsterdam, det #CreatingAmazing-arrangement blir holde 18. mai. Under arrangementet vil spesielle gjester bli overrasket av noen uventede attraksjoner og aktiviteter

I Tyskland i slutten av mai vil bilen ta del i prologen[1] til det berømte 24-timersløpet i Nürburgring, hvoretter den vil delta i en fotokonkurranse foran kjente landemerker over hele landet.

Fra medio juni vil LC være til stede på mange spennende arrangementer i Storbritannia, med start på velkjente Goodwood Festival of Speed, hvor den vil gjennomføre flere bakkeløp i løpet av arrangementet.

Følg med for flere nyheter om turneen.

Lexus' flaggskipskupé LC, vil bli lansert våren 2017 med to drivkildealternativer: 3,5 l, V6 bensindrevet fullhybrid LC 500h som vil være utstyrt med det helt nye Multi Stage (flertrinns) hybridsystemet for mer direkte respons. LC 500 vil være utstyrt med en V8-bensinmotor på 5,0 liter, som er koblet til en nyutviklet 10-trinns automatgirkasse – for første gang i en luksusbil. LC vil være første modell med den helt nye GA-L-plattformen, som vil levere en mye skarpere og mer raffinert kjøreopplevelse.


* [1]Prologen er en paraderunde, der alle bilfabrikanter som deltar i 24-timersløpet kan være med. Den finner sted før selve løpet.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER