concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

NYHETER OG ARRANGEMENTER

TILBAKE TIL ARTIKLER

SENSE-WEAR VINNER LEXUS' DESIGNPRIS FOR 2015

2015 LexusDesignAward winner teaser

LEXUS ER STOLT OVER Å KUNNGJØRE AT PROSJEKTET SENSE-WEAR AV EMANUELA CORTI OG IVAN PARATI (GRUPPE: CARAVAN) HAR BLITT KÅRET TIL GRAND PRIX-VINNER AV LEXUS' DESIGNPRISKONKURRANSE FOR 2015.

Lexus er stolt over å kunngjøre at prosjektet Sense-Wear av Emanuela Corti og Ivan Parati (Gruppe: Caravan) har blitt kåret til Grand Prix-vinner av Lexus' designpriskonkurranse for 2015. Prisen ble overrakt vinneren av Tokuo Fukuichi, President for Lexus International, ved en seremoni i dag på Lexus-standen under designuken i Milano.

Sense-Wear er en kolleksjon av klesplagg og tilbehør som er designet for å forbedre sansebevissthet. Enkelte elementer bidrar til å dempe fysiske sansninger, mens andre bidrar til å skjerpe dem. De som har dem på opplever sansenes rike fra et nytt perspektiv. Designerne ble veiledet av Robin Hunicke for utviklingen av en prototype som ble vist på Lexus-standen i Milano.

Vinnerne, Emanuela Corti og Ivan Parati, uttalte: “Vi er veldig glade for å vinne denne prisen! Vi bestemte oss for å delta i denne konkurransen fordi vi var særlig begeistret for temaet som er sanser. Vi gjorde en masse forarbeid og kom over så mange ting som kunne føre til nye designideer. Så valgte vi ut ett prosjekt: klesplagg som skulle forbedre menneskenes livskvalitet, særlig mennesker med spesielle behov. Vi besøkte spesialinstitusjoner, delte våre ideer med terapeuter og integrerte tilbakemeldingene deres i prosjektet vårt. Og faktisk ser vi nå at slike klær kan være nyttige for mange mennesker. I vårt dagligliv blir vi av og til konfrontert med stressende situasjoner, der vi skulle ønske at vi kunne bygge et slags vern rundt oss. Så denne prisen utgjør en flott mulighet for oss til å utvikle ideene våre ytterligere og forhåpentlig hjelpe mennesker i fremtiden.”

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER