concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

NYHETER OG ARRANGEMENTER

TILBAKE TIL ARTIKLER

LEXUS VINNER “BEST ENTERTAINING”-PRISEN PÅ DESIGNUKEN I MILANO 2015

Milan design week

LEXUS HAR VUNNET "BEST ENTERTAINING"-PRISEN I KONKURRANSEN PÅ DESIGNUKEN I MILANO.

Lexus har vunnet "Best Entertaining"-prisen på Milanos designpriskonkurranse for utstillingen "Lexus – En sansenes reise" på designuken i Milano, verdens største designarrangementet. Lexus er den første bilprodusenten som vinner denne prisen.

Den er nå inne i sitt femte år, og Milano Design Award, organisert av kulturorganisasjonen Elita, er den eneste offisielle prisen som er dedikert til de beste installasjonene i designuken i Milano. Milano Design Award vurderer de beste generelle utstillingene i tillegg til individuelle vinnere i fem kategorier (Underholdning, Teknisk, Lyd, Slagkraft, E-handel). Vinnerne velges ut blant alle utstillerne på designuken i Milano i forskjellige distrikter i byen.

Utstillingen er designet av to internasjonalt anerkjente kunstnere: romdesigneren Philippe Nigro og kjøkkensjefen Hajime Yoneda, som tilførte en smakserfaring til sansereisen. Frukten av dette samarbeidet mellom svært ulike kunstnere skapte en virkelig unik erfaring som gjorde et sterkt inntrykk på mange besøkende.

En to minutters interaktiv, virtuell gjennomgangsvideo av utstillingen er nå tilgjengelig på Lexus Internationals nettsted, på denne adressen: http://www.lexus-int.com/lexus-design/virtual-journey/.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER