concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

NYHETER OG ARRANGEMENTER

TILBAKE TIL ARTIKLER

VERDENSPREMIERE PÅ DEN HELT NYE RX PÅ BILMESSEN I NEW YORK

RX New York MS

LEXUS UTFORDRER PÅ NYTT LUKSUS-SUV-SEGMENTET MED FJERDE GENERASJON RX

Den er den mestselgende modellen i merkets 26-årige historie – med et salg på mer enn 2,1 millioner enheter – og RX utgjør tre av ti biler noensinne solgt av Lexus. Den nye modellen ser ut til å bygge videre på denne trenden med et fullstendig nydesignet luksuriøst interiør, pakket inn i et skulpturert, attraktivt nytt karosseri.

Et dristig og spennende nytt utseende

At nye RX utgjør et kraftig visuelt utsagn, er åpenbart ved første blikk. Fronten har et fullstendig nytt uttrykk som understrekes av en enda dristigere spindelgrill med forkrommede lister og trippel-L-formede LED-frontlykter. Sammen med de redesignede tåkelysene gir dette RX en elegant, men likevel futuristisk aura. Det muskuløse fremre støtfangerskjørtet bidrar til bilens sportslige holdning.

Hekkens utseende har blitt skjerpet og utsondrer nå en følelse av bunnsolid stabilitet, noe som understrekes av nye L-formede baklykter som omslutter bilens sideflater, og dette skaper et bredere, mer autoritært uttrykk når de er tent. Når de er tent, ser vi en briljant glød som spenner fra sidene til bakdøren – noe Lexus er først ute med.

På innsiden er den nye RX-kupeen preget av komfort og luksus, med omplasserte interiørdetaljer som utsondrer et høyt nivå av klasse, og spesialbehandlede laserskårne treornamenter er tilgjengelig for dem som ønsker seg det lille ekstra. En stor projeksjonsskjerm (HUD) dominerer sentralt, mens informasjonsdisplayet, med en 12,3-tommers skjerm, har blitt skilt ut fra hovedbetjeningsområdet.

Fleksible, kraftige og effektive motorer under panseret

Nye RX vil være tilgjengelig med en oppgradert og kraftigere 3,5-liters V-6 bensinmotor som sikter mot å levere 300 hk, paret med en ny 8-trinns automatgirkasse, samt som en fullhybridmodell.

Alle RX-motorene er trimmet inn med hensyn på god drivstofføkonomi og lave karbonutslipp.

Bedre kjøreegenskaper og stabilitet

Helt nye RX er utviklet for å kjøre som en vanlig personbil. Hele chassiset er forsterket for å gi bedre stabilitet og kontroll i kurver. Bilens karosseristruktur har blitt forsterket med ekstra stivhet, noe som drastisk forbedrer responsen og hindrer at motor- og hjulstøy kommer inn i kupeen. Bilen er også utstyrt med VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management), som er designet for å gjenkjenne potensielt farlige situasjoner og foreta automatiske og ofte transparente justeringer for å sikre at bilen beholder kontrollen ved inn- og utgangen av kurver. I tillegg forbedrer firehjulsdriften RX’ kjøreegenskaper og stabilitet, både på tørr og glatt vei.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER