concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS OG VALERIAN-STJERNEN DANE DEHAAN
PRESENTERER «SKYJET» PÅ
ARRANGEMENT I MIAMI

SKYJET SKAL VÆRE MED I LUC BESSONS KOMMENDE SCI-FI-FILM
«VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS»

På Lexus’ livsstilsarrangement i Miami avdekket Dane DeHaan, hovedrolleinnehaver i filmen VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS, en replika av forfølgelsesfartøyet som er med i filmen. Enseteren SKYJET hadde premiere som del av et Lexus-arrangement i Miami der luksusmerkets nyeste produkter og livsstilsaktiviteter ble vist frem. Valerian-teamet skapte SKYJET med ambisjon om å presentere en farkost forankret i virkeligheten, men i overensstemmelse med filmens univers 700 år inn i fremtiden. Filmskaperne samarbeidet med våre tekniske tegnere om å skape SKYJET med elementer hentet fra moderne design og dagens ikoniske Lexus-modeller. SKYJET i sin endelige form integrerer en tilpasset tolkning av vår emblematiske spindelgrill og lignende frontlykter som på vår nye coupé Lexus LC 2018. Innvendig lot Valerian-teamet seg inspirere av Lexus’ nyeste teknologiske fremskritt innenfor kunstig intelligens og avansert menneske-maskin-grensesnitt. Historien forteller også om en tenkt energikapsel for fremtiden, inspirert av vårt arbeid med innovativ hydrogenbrenselscellebasert teknologi. De første bildene av fartøyet ble vist i november samme dag som filmens trailer hadde premiere.

I en kommentar sa Dane følgende: – Jeg har alltid hatt lyst til å arbeide med Luc Besson fordi han er opptatt av hver eneste detalj i filmene sine og levendegjør historien på den mest mulige fantasifulle måten. Samarbeidet med Lexus om SKYJET er et flott eksempel på dette. Valerians episke jaktscener med Skyjet kommer garantert til å bli et av de mest spennende øyeblikkene i filmen. Avdekkingen av replikaen hadde en dramatisk lyskoreografi før Dane kom på scenen for å snakke om scenene med SKYJET og arbeidet på settet sammen med medhovedrolleinnehaver Cara Delevingne og regissør Luc Besson. I en kommentar til samarbeidet sa Spiros Fotinos, direktør for internasjonal markedsføring i Lexus, følgende: – Da Luc la frem sin visjon for Valerian, skjønte vi at han delte vår ambisjon om å strekke seg forbi det ordinære og skape fantastiske opplevelser. Arbeidet med designen og teknologien for SKYJET har vært en interessant utfordring for Lexus. Gleden ved å delta i dette eventyret med merket vårt ble enda større da vi fortalte tegnerne og ingeniørene våre at de skulle få arbeide med et romskip! I de sju neste månedene før filmen slippes i juli 2017, kommer Lexus til å organisere en rekke arrangementer for fans over hele verden for at de skal komme tettere på Valerian-opplevelsen.

Mer informasjon om VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS på:
- Facebook: https://www.facebook.com/ValerianMovie
- Twitter: https://twitter.com/ValerianMovie
- Instagram: https://instagram.com/valerianmovie/

OM VALERIAN

Regissør Luc Besson har latt seg inspirere av den klassiske tegneserien Linda og Valentin (fransk: Valérian et Laureline) og laget en moderne, unik og episk science fiction-film av dette ikoniske kildematerialet. Valerian (Dane DeHaan) og Laureline (Cara Delevingne) er spesialagenter for mennesketerritorienes myndigheter med ansvar for å opprettholde orden i hele universet. Under ledelse av sin kommandant (Clive Owen) drar Valerian og Laureline på oppdrag til den utrolige intergalaktiske byen

Alpha, en metropol i stadig vekst bestående av tusenvis av forskjellige arter fra alle fire hjørner av universet. Alphas sytten millioner innbyggere har kommet til litt etter litt – de har forent sine talenter, teknologier og ressurser til gavn for alle. Dessverre deler ikke alle i Alpha denne filosofien. Skjulte krefter er i spill og setter vår rase i stor fare.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER