TILBAKEKALLING

 • Berørte biler i Europa

  Berørte biler i Europa er Lexus SC, IS, ES og GX produsert mellom desember 2000 og desember 2011, i tillegg til Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F og LFA mellom januar 2009 og desember 2012 når det gjelder ekspansjonskomponenten til kollisjonsputene.

 • Slik støtter vi kundene våre

  Kundene vil bli kontaktet av de enkelte importørene i de ulike landene. Ekspansjonskomponenten til kollisjonsputene blir skiftet gratis for kundene.
  Hvis du i mellomtiden skulle lure på noe, kontakter du importøren eller alternativt din Lexus-forhandler.

 • Årsaken til disse tilbakekallingene

  I de involverte bilene kan det oppstå en sikkerhetsdefekt i visse Takata-kollisjonsputers ekspansjonskomponent, da virkestoffet for ekspansjonskomponenten kan forringes på grunn av at den over lengre tid har vært utsatt for høy absolutt fuktighet, høye temperaturer og kraftige temperaturvekslinger. Dette kan resultere i at ekspansjonskomponenten sprekker når kollisjonsputen løses ut.

 • Tilbakekallingssjekk

  Hvis du har blitt kontaktet om en tilbakekalling fra Lexus eller har grunn til å anta at bilen din omfattes av en tilbakekalling, kan du raskt finne ut mer ved hjelp av vår tretrinns tilbakekallingssjekk nedenfor.

 • Tilbakekallingssjekk-siden

  For at du skal finne ut om bilen din omfattes av tilbakekallingskampanjen angående Takata-kollisjonspute, har vi utviklet en enkel prosess nedenfor.