1. New Cars
  2. All New NX
  3. Design

DESIGN

 

DESIGNFILOSOFIEN BAK NYE NX

Nye NX markerer startskuddet for en markant evolusjon innen utseendet til biler, samtidig er den tro mot den grunnleggende filosofien om å introdusere banebrytende design og teknologi med finesse. Det avantgarde uttrykket til originale NX er der fortsatt, men designen har modnet og fått et mer sofistikert uttrykk. De dynamiske og agile proporsjonene til bilen appellerer til følelsene mens den funksjonelle og samtidig iøynefallende formen fremhever Lexus' Driving Signature med umiskjennelig komfort, stabilitet og gass- og bremseytelser.

EN DRISTIG ENTRÉ

Nye NX engasjerer fra det øyeblikket man ser den. En mer kompakt grill fremhever bilens dynamiske egenskaper. Smale, U-formede komponenter ble formet i et fascinerende vevd mønster. Utsøkte L-formede kjørelys kombinert med LED-lys gir et enkel, stramt uttrykk. 3-projektor, firedoble LED frontlykter i en svart ramme vitner om sann egenart.

 

 

 

SLÅENDE DETALJER

Baklyset som strekker seg bilens bredde har en avansert design som ikke bare er iøynefallende, men også aerodynamisk. Integrert i lyset er det finner om reduserer endringer i lufttrykk, noe som bidrar til utmerket stabilitet. Med den omsluttende stylingen gjør bakskjørtet støtfangeren dypere, noe som bidrar til et dynamisk og sportslig utseende.

 

 

 

 

 

 

 

DRISTIG DESIGN

Bruk av kontrasterende elementer sørger for at designen etterlater ulike inntrykk fra alle vinkler. Linjene som strekker seg langs sidene og det lange panseret, som gir assosiasjoner til en sportsbil, gir NX en presens som er utvetydig selvsikker, helt i tråd med den eksklusive arven den viderefører.

 

 

 

 

 

 

 

KOBLET TIL VEIEN

De brede hjulbuene kan romme større dekke, opptil 20 tommer i diameter. Finishen i svart speilkrom og 10-eikers design sørger for et umiskjennelig sofistikert og urbant utseende.

 

 

 

 

 

 

 

HELT NYE NX - BILDEGALLERI

Utforsk detaljene i NX' vakre og funksjonelle former som er inspirert av avansert teknologi så vel som av mote.

Ta kontroll og utforsk nye NX selv med vår unike opplevelse der du velger en reise som passer deg

OPPLEV NYE NX ONLINE

Opplev Lexus med en prøvekjøring. Først velger du en bil, et sted og et tidspunkt som passer deg, så fikser vi resten.

OPPLEV NYE NX